Jump to content

All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. Gof

  Hej! (Igen) Speldator

  Tjena gamling! Ett enkelt sätt att hitta bra delar är att kika på Logical Increments. Men för 5-6k så blir det kämpigt. Skulle nästan rekommendera att scouta blocket eller liknande i det fallet. Men beror ju såklart på vad du ska spela. Äldre spel kommer flyta finfint på en rigg för 5k.
 3. Senaste veckan
 4. Vice.

  Hej! (Igen) Speldator

  Tack. får kolla lite på laptops med
 5. Henkibojj

  Hej! (Igen) Speldator

  Välkommen tillbaka! Inga tips på datorer tyvärr men även gaminglaptops har väl börjat bli rätt bra utan att vara alltför dyra. Men 5-6k vet jag inte om man kommer undan med då, man får väl börja på åtta vad jag vet.
 6. Vice.

  Hej! (Igen) Speldator

  Ja, det var ett tag sedan... ska försöka komma igång igen. fortfarande kass på datorer och skulle behöva tips på så bra datorn som möjligt med inriktning gaming för 5-6 tusen. Görna färdig typ komplett.se och liknande. Tack på förhand
 7. Misterwhoopee

  YouTube-tråden

  Ok, exempelbilderna i reklamen var väldigt snygga, men att jag blir lakej till ett övervakningsföretag är ungefär lika troligt som att Led Zeppelin gör en ny återförening. Å andra sidan är väl Youtube självt rätt pigga på informationsinsamling, men det känns inte riktigt lika personligt.
 8. Arvid

  YouTube-tråden

  Haha vänta bara, när din knapptelefon går sönder om 10-15 år och du går på jakt efter en smartphone kommer du undermedvetet att överväga att ta en Huawei. Youtube och Spotify gör tyvärr att jag inte lyssnar på mina fysiska skivor så ofta som jag skulle vilja. 😛
 9. Misterwhoopee

  YouTube-tråden

  Eftersom jag använder youtube i princip uteslutande för musiklyssning så förstår jag ännu mindre vad som gör att jag blir potentiell intressent på en Huawei-telefon, särskilt som reklamen mest handlar om hur fantastiska deras kamerafunktioner är, haha. Jaja, fram med vinylerna oftare ändå antar jag istället för att sitta och klaga.
 10. Tidigare
 11. Arvid

  YouTube-tråden

  Jag önskar att det fanns en knapp för att välja "jag är verkligen inte intresserad och kommer inte köpa den här produkten", men då skulle man väl bara få någon annan reklamfilm istället. 😁 Själv får jag mycket Biltema-reklam, säkert för att jag besöker deras hemsida ofta. Du kan alltid testa youtubes betaltjänst för att slippa reklamen.
 12. antepanteboy

  Konsert- upplevelser

  Lyckades få biljetter till Rammstein innan de, i vanlig ordning, blev slutsålda på nolltid. Trondheim 2020, get ready!
 13. Misterwhoopee

  YouTube-tråden

  Seriöst, får alla supermycket Huawei-reklam mellan klippen just nu? Känns som minst varannan reklamfilm. Jag själv börjar bli så less på det att det att det tar emot att besöka Youtube.
 14. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Jag har som sagt börjat producera själv, och idag var jag i studion i 6 timmar för att mixa den här låten samt klippa ihop videon. Jag vill bara poängtera innan ni tittar att låten inte är tillräckligt mixad för att släppas på Spotify ännu, men det är planen för framtiden, dock ville jag få ut en liten snabb video så folk får höra ungefär hur låten kommer bli. Ni får mer än gärna komma med konstruktiv kritik, jag vill trots att bli bättre på musikproduktion!
 15. introzen

  Dumma världar

  När desperation tar över... Har fortfarande inte fått tag i den :(
 16. Efter något år med iPhone X så har jag nu gått tillbaka till Android efter att jag insåg varför jag bytte till Android från första början. Ibland måste man gå tillbaka till sitt X för att förstå varför det inte fungerade (oh, the puns)

 17. Siana

  Dumma världar

  Wow, det var ingen dålig bump!
 18. Ma__Cipriani

  World of Warcraft

  Som casual- och ensamspelare i snart 10 år så hade jag precis en jävligt trevlig personlig upplevelse som jag vill skriva ner. Precis när jag sprungit in i Blackrock Foundry för att dra in lite guld så var det en kille som viskade till mig och frågade om jag kunde hjälpa honom med "Ashes, ashes..."-achievementet och det var klart som körvspad att jag ville hjälpa till fast jag inte visste vad det var för nåt (har inte gjort nån 'special-achievement' i WoD än) så vi startade en grupp och försökte på två men det gick inte så vi lyckades fixa in fyra andra och då gick det galant! Men achievementen jag fick bryr jag mig inte om för vi hade så jäkla roligt i chatten innan vi började så jag fick verkligen en typ nostalgikick från tiderna man började i WotLK och man surrade på bra och skämtade och hade sig. Nuförtiden när man "råkar" yttra sig lite i en grupp så får man bara höra "shät opp u fuking nååb" osv och det är väl därför jag hållit mig för mig själv och undvikit tom random dungeons så mycket som möjligt. Är väl själv uppenbarligen del av problemet pga det antar jag men ändå. Nu har jag suttit och surrat på som satan en halvtimme på Battle.net's "app" är med killen som bjöd in mig och det är det som är det fina med WoW som på nåt sätt försvunnit. Längtar som satan till Classic.
 19. introzen

  Dumma världar

  Tja! Har du lust att lägga upp denna för nedladdning, om du fortfarande har kvar den?
 20. Datorn ominstallerad, hårddiskar formaterade och Windows 7 fick ersätta 10. Känns så himla skönt!

  1. dibel

   dibel

   Windows 10 LTSC 2019 (samma som Windows 10 1809). Kolla in den i en VM för Win7 går ju EOL 2020.

   LTSC 2019 Rereleased ISO (x32/x64 EN) [reddit] alternativt en EVAL-version från MS (går ej att aktivera).

   Har inte provat att aktivera, men det ska nog gå.

   LTSC är vad en vanlig Windows 10-installation borde vara.

 21. Henkibojj

  Hjälp! Försvunnen .txt-fil

  Är det bra material kan du skicka det till bojjan@vadbetyderrunka.nu. :yes:
 22. Ma__Cipriani

  Hjälp! Försvunnen .txt-fil

  Tack för förslaget men det är för mycket görm för min del. Har insett att den minimala andel av det nedskrivna materialet som faktiskt kom till användning samt att behöva köpa en extern och gå igenom hela den processen inte väger över. Jag har börjat anteckna saker på papper. Vilket grymt program! Fungerar mycket bra, har scannat en 10-12 år gammal hårddisk och har hittat mycket intressanta raderade grejor Men mycket porr..oj, oj, oj, så mycket porr...😑 99% porr faktiskt.
 23. Skulle hemskt gärna vilja ge Khaleesi mitt svärd, om ni fattar vad jag menar.

 24. We back baby!! Packade ner min dator för kanske två månader sedan för att mäklaren tyckte att lägenheten var finare utan den (trots min perfekta montering), och nu sitter jag i huset med den monterad. Flyttade in i fredags men internet dyker inte upp förrän nu vid midnatt så har prioriterat annat än att sluka min mobilsurf. Känner mig nästan ovan att skriva på ett tangentbord, herregud, jag saknade den (och er) mer än jag trodde. 😂

 25. antepanteboy

  Träningstråden

  Sprang Toughest igår. Följde upp med Toughest Family idag. Jag har nog aldrig upplevt en sådan fruktansvärd träningsvärk och muskeltrötthet som jag gör i nuläget, men kul har det varit! Tog gårdagens lopp (8 km, 40 hinder) på 2.36 och dagens (2km, 20 hinder) på dryga 40 minuter.
 26. Kebab

  Träningstråden

  Verkligen! Jag pratade med min vän om detta för mindre än en timme sedan också, att om inte annat borde man träna bål och rygg för att inte säcka ihop totalt. Man borde ha som mål att gå till gymmet två gånger i veckan i alla fall...
 1. Ladda fler händelser
×