Jump to content

All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. Igår
 3. Henkibojj

  Game of Thrones

  Hm? Är det nån underliggande mening att det är en så dåligt skriven säsong att du nu istället är glad att bli av med eländet? 🤔
 4. Senaste veckan
 5. Ma__Cipriani

  World of Warcraft

  Mycket! Har spenderat många timmar med videor och podcasts angående Classic och ser väldigt mycket fram emot det. Började spela runt WOTLK och testade nån Classic privatserver och fick faktiskt en rejäl nostalgikick ändå. Personligen är jag väldigt nöjd med genomgången de gjorde på Blizzcon och förstår svårigheterna med att tillverka det och är ingen som bryr sig om bra grafik, transmogs osv så det känns superlativt spännande att få hoppa in i gammvärlden och känna sig underlägsen för en gångs skull.
 6. Rockstar har ett erbjudande fram till 3 juni som ger 20% rabatt på ett års prenumeration av PS+ och som samtidigt ger 10 guldtackor per månad under erbjudandets längd. Översatt till pengar handlar det om 460 kr/12 månader = 38 spänn i månaden. Just nu verkar prisjakt som bäst ge ett år för 522 kronor, så förutom dryga femtiolappen kan det ju vara trevligt med lite gratisstålar när de ändå bjuder på kalaset. Jag hade väl ändå tänkt köpa Plus igen nån gång framöver, och det förväntas väl att RDO blir bättre under det kommande året. Jag har inte förstått riktigt hur mycket en guldtacka är värd eller hur svår den är att få tag i, men all grinding jag kan slippa är välkommen. Är det här något som lockar?
 7. Henkibojj

  Den morbida dödstråden™

  Grumpy Cat https://www.nytimes.com/2019/05/17/business/media/grumpy-cat-dead.html
 8. Kan RDR och RDR2 bara släppas på Steam snart tack så mycket vänligen hej då jag vill ha

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Det finns ju till PS Now till PC. Eller att bara köpa en PS3 med RDR1 för sammanlagt 700 kr tops.

 9. https://www.rockstargames.com/newswire/article/60954/Red-Dead-Online-World-Updates-New-Missions-Poker-and-The-Road-Ahead En uppdatering av RDO ger oss flera förbättringar av det kritiserade onlineläget. Jag själv har inte haft PS+ sedan innan spelet släpptes så jag har aldrig satt mig in i läget över huvud taget, men det kommer jag nog ändra på nu när spelet inte kräver PS+ fram till den 27e maj. I uppdateringen får vi ta del av bland annat poker, förbättrade freeroamlägen och en förbättring av passive mode-läget som många efterfrågat. De avslöjar också att vi i sommar kommer att få ett mer rollspelsbaserat spelande genom tre specialiseringar: Bounty Hunter, Trader och Collector. Vardera specialisering kommer ha sina förutsättningar, krav och bonusutdelningar beroende på hur man väljer att spela. Läs mer i artikeln i länken ovan! Har ni spelat RDO något särskilt än? Vad tycker ni? Har spelet förbättrats med uppdateringarna som kommit förr, och gör denna uppdatering någon större skillnad i ert tycke?
 10. Flaskan

  Game of Thrones

  Hahahahahahahahahahaha
 11. Mark

  World of Warcraft

  Classic 27 Augusti. Är ni redo?
 12. Henkibojj

  Högtalare reagerar på någons bluetooth anslutning.

  Man brukar ju kunna koppla ur samtliga enheter genom att trycka reset i tio sekunder, eller motsvarande. Är det någon kod förutom 8888 eller 0000 som man måste skriva i när man parkopplar sin enhet till högtalarna för första gången? Går den att ändra?
 13. antepanteboy

  Vad tycker ni? Gameplay-snack!

  Blev nyss klar med Chapter 6. Detta är utan tvekan det bästa spel jag någonsin spelat. Det känns konstigt att gå tillbaka till andra spel efter detta. Nåväl, dags att fixa epilogen!
 14. Tidigare
 15. Hej! Skriver här för att jag har ett sjukt irriterande problem med mina högtalare till datorn. Jag har ett par Edifier e3350 Prisma som sitter inkopplade i min stationära. Men då och då under dagarna då jag startar datorn/högtalarna så ansluter dom till någons bluetooth som har anslutit sig till dom av någon anledning. Någon som vet vad man kan göra? Går snart och knackar dörr och ber alla stänga av bluetooth. Konstiga är att högtalarna inte prioriterar 3,5mm jacket i datorn först. Kan inte ens använda högtalarna nu.
 16. Henkibojj

  Playstation stänger ned flera tjänster - och öppnar en ny

  Var det någon som lockades av det här? Jag vet att det var någon som alltid velat spela RDR1 men aldrig kunnat.
 17. antepanteboy

  Träningstråden

  Slänger la upp en bild på baksidan också. Tränar för tillfället enligt ett powerbuilding-schema med 5 träningsdagar i veckan. Dubbla pass på torsdagar.
 18. dibel

  Fotbollstråden!

  Välförtjänt derbyseger. Taggtrådsnävar! :*)
 19. Henkibojj

  Tråden om saker du alltid velat veta! v.2

  Är det nån som vet vad som hände med Funnylin? Vet @Hultenius något?
 20. Henkibojj

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Inte mer än 7000 behövde jag lägga. Helt sjukt.
 21. Henkibojj

  GTA V Videos

  Ah, tänk om man kunde ha varit med i ett sånt här team när det begav sig!
 22. antepanteboy

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Mulade den legendariska pantern igår och är därmed färdig med Master Hunter. Lam sista challenge om jag ska vara helt ärlig. Att skinna 5 pumor var bra mycket klurigare. And oh, var uppe i bergen för nån vecka sedan och tämjde det vita fullblodet också. 80 timmar in än så länge, och har inte fokuserat så mycket på storyn alls. Påbörjade precis chapter 3.
 23. dibel

  Vädertråden!

  Det kommer bara att bli varmare och varmare. Själv trodde jag Helvetet skulle vara iskallt, men så var det tydligen inte.
 24. Vi kan redan nu konstatera att det inte blir något guldfirande på GTAsajten.

 25. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Hela påsken har känts som sommar och jag förbereder mig åter på en olidligt varm sommar.
 26. dibel

  Fotbollstråden!

  Cupguld, 100%. SM-Guld? Vi får se. --- Vi ligger sist i en haltande tabell. Tugga fradga och giv inte AFC en endaste millimeter imorgon! VARGLÄGE!!! >:)
 27. Merkky

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Köpte oss ett radhus. Klar uppgradering från tvåan vi bor i nu, trots att den är fin och har en trevlig utsikt.
 28. Kebab

  Tråden där vi postar häftiga filmer, bilder, etc

  De vilade ju för fan hela röva mot hövve!!!!!
 29. Flaskan

  Fotbollstråden!

  Vi tar guld i år. Frågor på det??
 1. Ladda fler händelser
×