Jump to content

All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. Senaste veckan
 3. Helt sjukt hur lite jag sitter vid en dator numera. Har haft en tråd halvt färdigskriven i nästan två veckor nu. :(

 4. Kiken? KIKEN? JA HITTAR EJ LÄN-PARTYT!!!

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   HEY THERE! SHOES! QUALITY ADIDAS!

 5. Show me what you got! I den här tråden postar och diskuterar vi merchandise och samlingsobjekt relaterat till GTA. Det kan vara saker vi köpt, gjort eller bara sett men kanske vill ha! Efter att min bror skaffat en 3D-skrivare och gjort några diafanbilder av en grupp vi båda gillar nämnde jag att det vore häftigt att göra en helt rund lampa och att jag önskade mig en sådan i julklapp. Funderade på vad jag ville ha för motiv och kom fram till att det vore grymt att göra GTA-spelens boxart. Hoppade över idén om en rund lampa då nackdelen vore att man inte skulle se alla bilder samtidigt, och jag ville dela in spelen i grupper. Jag tog boxarten för GTA III, VC och SA och ändrade kontrasten i varje bild för att detaljerna skulle stå ut bättre i svartvitt, sedan skickade jag bilden till brorsan som finslipade inställningarna, konverterade till 3D och slutligen skrev ut bilden. Trots att hans skrivare är en väldigt billig variant blev resultatet riktigt grymt. Nästa gång blir det IV / EFLC / V, sen LCS, VCS och Chinatown Wars
 6. Tidigare
 7. Permanent avstängd från twitter efter anti-pedofili tweet. Så kan det gå. God fortsättning alla sajtare!

 8. Kebab

  Klagomuren

  Jag vill lämna in ett medborgarförslag om att alla artiklar vars rubrik inleds med "Ny forskning: ...." måste ha citationstecken kring ordet "forskning".
 9. Henkibojj

  Officiella nostalgitråden

  Välkommen tillbaka!
 10. eliizar

  Officiella nostalgitråden

  Detta forum ❤
 11. Flaskan

  Go jul o såatte

  God jul och gott nytt gubbs!
 12. Umberto

  Go jul o såatte

  God jul och gott nytt år 2019
 13. Tydligen så har jag en Steam-nyckel till GTA:SA och en till Killing Floor att ge bort. Någon som vill ha en julklapp eller två?

  1. Merkky

   Merkky

   San Andreas skulle vara sick. Min skiva är sedan länge förstörd och kastad och det känns okristet att tanka.

 14. Henkibojj

  Go jul o såatte

  God jul, för tusan hakar!
 15. Kebab

  Go jul o såatte

  GOD JUL!
 16. Henkibojj

  Vilda Västern-Vardagssnack!

  Skulle göra en tour de prison i ett antal counties för att bli kvitt alla bounty hunters och låsa upp diverse tjänster igen, såsom stagecoach. Man blir av med sin efterlysning men också alla pengar man har på fickan. Därför köpte jag upp allt jag hade i mitt camp och stack iväg för att låta lagen ha sin gilla gång. Jag hade redan kastat mig själv i finkan i Valentine, men när jag skulle göra samma sak i Strawberry blev filmsekvensen annorlunda. Dörren till sheriffen slogs sönder och in dundrade en maskerad man som jag genast kunde identifiera som John Marston. Vi flydde till häst, jag stannade strax utanför stadsgränsen och väntade tills de som jagade oss hade tappat bort mig. Därefter tackade jag gänget, gick tillbaka och lät mig bli fängslad igen. Grabbarna kan inte ha trott jag var riktigt klok
 17. Misterwhoopee

  Go jul o såatte

  Detta tillfälle får icke missas! GOD JUL GTASAJTEN!!
 18. Green_Goblin

  Go jul o såatte

  gojul!!!!
 19. xstreem

  Go jul o såatte

  God Jul, GTAsajten. Bjuder på årets fula instagramjulkort.
 20. StellHell

  Go jul o såatte

  Fan, man kan ju inte glömma jultråden på sajten.. Tradition jueh. Nu hinner jag innan tolvslaget, får redigera trådan imorgon så den ser ut som den ska göra. Tjarrå!
 21. Weener

  Vilda Västern-Vardagssnack!

  Jag skulle nog säga att det är en dundersuccé, YouTube svämmar över med videos skulle jag säga så otroligt att du lyckats inte blir spoilad men gött för dig. Tycker du ska försöka ta dig igenom storyn då den är bland dom bättre jag upplevt i ett spel. RDRO känns dock fortfarande lite ofärdigt men var kul dom stunderna jag testat.
 22. God jul, kära internet-familj! ❤️

 23. Henkibojj

  Vilda Västern-Vardagssnack!

  Jösses, jag har visst inte spelat RDR2 på en månad eller mer. Har fortfarande inte kommit längre än Horseshoe Overlook och jag har ändå inte fått en enda spoiler från internet. Blev det här spelet inte lika stort som man trodde? Jag har inte sett särskilt mycket videos eller memes från RDRO heller. Lirar folk på forumet detta? Har någon en handfull saftiga screenshots eller videos de sitter på men som de är för lata för att ladda upp?
 24. Få saker slår nybakade lussekatter.

 25. Siana

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Haha, båda kanske :D nä men streamen går bra och det blir dessutom ett avdragsgillt företagsköp så då kan man fläska på lite extra.
 26. Flaskan

  Spotify

  Mitt 2018 på Spotify!
 27. StellHell

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Streamen går bra, eller insparad peng från singel-livet? 😉
 1. Ladda fler händelser
×