Jump to content

VaXXoR

Medlem
  • Inlägg

    6 031
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    51

VaXXoR prisades 21 januari 2018

VaXXoR hade flest gillade inlägg!

Om VaXXoR

  • Födelsedag 1989-09-28

Profilinformation

  • Kön
    Man

Profilbesökare

36 141 profilvisningar

VaXXoR's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Feedback ninja Rare
  • Väldigt populär Rare

Recent Badges

765

Anseendepoäng

  1. Trailer 1 är nu släppt, men väldigt för tidigt, vad hände där? (Edit) Rockstar tweetade, X:ade? att deras trailer har läckt, därför släpptes den tidigare. Hur som helst, HYPE!
  2. Då har man bott i Ycity i över ett år. Flyttade endast hit för att kunna säga att jag bor i Ycity.

    1. Visa föregående kommentarer  1 fler
    2. VaXXoR

      VaXXoR

      Bor på Gatan som leder mot gamla militärbasen :shifty:

    3. Henkibojj

      Henkibojj

      Om du springer in med poliskläder får du en Hunter! :w000t:

    4. VaXXoR

      VaXXoR

      Har hört ett rykte om att det ska finnas någon munkaffär där omkring. Så det blir lättare att smyga in medans dom köper munkar. :ph34r:

  3. Det var grafikkortet som gått. Blev ett nytt 2070 super och nu fungerar skiten igen! 😀
  4. Tjabba! Fick lite datorproblem i helgen som slutade med att datorn slockna. Lämnade nämligen datorn på under natten och den var avstängd när jag vakna. Min första tanke var att nätagget la av. Men det visar sig att datorn startar om man kopplar ur grafikkortet. Då borde det väl vara där problemet är? När datorn startas utan grafikkortet lyser en röd lampa på moderkortet som inte lyser alls när det i. Lampan sitter uppe i högra hörnet nära en av powerknapp som sitter på moderkortet. Lägger ut mina delar här under. Om det nu är grafikkortet. Vad skulle ett kort gå på för att få samma gärna mer kraft i datorn? Mina specs Moderkort: ASUS Z97-A ATX Grafikkort: EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB SC+ ACX 2.0+ RAM: ADATA 16GB (2x8GB) CL9 1600MHz XPG INET EDITION, Processor: Intel Core i7 4790K 4GHz, 8MB
  5. Åh helvete viket dåligt slut.
  6. Hej! Skriver här för att jag har ett sjukt irriterande problem med mina högtalare till datorn. Jag har ett par Edifier e3350 Prisma som sitter inkopplade i min stationära. Men då och då under dagarna då jag startar datorn/högtalarna så ansluter dom till någons bluetooth som har anslutit sig till dom av någon anledning. Någon som vet vad man kan göra? Går snart och knackar dörr och ber alla stänga av bluetooth. Konstiga är att högtalarna inte prioriterar 3,5mm jacket i datorn först. Kan inte ens använda högtalarna nu.
  7. Glad att man kirrade 5 biljetter till Eminem! Någon mer som ska dit?
  8. VaXXoR

    Facebook

    Har problem med att Notifications (Själva glob ikonen) har slutat fungera. Trycker jag på den så fastnar laddningen.
  9. VaXXoR

    Klagomuren

    Åkte på en böter av SL idag eftersom mitt köpta kort inte "aktiverats" (man måste skanna det i en automat vid tvärbanan). Skannade min biljett efter köpet men tydligen så måste man göra det när det gamla kortet är slut. Hade ungefär ett dygn kvar. Bot på 1560kr för att jag åkt oaktiverad i 3 dagar fram och tillbaks från jobbet. 830kr för 30 dagar + 1560. Blev ett dyrt kort denna månad.
  10. VaXXoR

    Playstation 4

    Min 500gigare är full nu, någon som använder sig av Extern HDD? Tips på en billig men bra 2 tb:are?
  11. 1227 betalade jag inklusive post kostnaden. Skicket såg bra ut men kan inte svara helt eftersom jag inte fått hem det än. Men ska fungera som det ska
  12. Har typ lagt av med GTA V nu. När den här uppdateringen kom så bestämde sig Rockstar att rensa tusentals spelares konton på pengar, mitt inkluderat. Så har ingen lust att lägga ner flera timmar på att grinda. Priserna, grindingen, rockstars fula knep och girighet får mig att vilja bojkotta hela skiten.
  13. Har en Tradera period nu igen och fick lust att köpa hem lite nostalgi, sakerna jag budat hem är: Dino Crisis 1 (PSone) Oöppnad kopia med Playstation plasten på. Verkligen ett spel som ligger nära hjärtat. Playstation 3 60GB Driver (PSone) Jurassic Park (Sega Mega Drive)
×
×
  • Create New...