Jump to content

yoda

Medlem
  • Inlägg

    536
  • Blev medlem

  • Senaste online

yoda's Achievements

Kan sin daimstrut

Kan sin daimstrut (8/14)

  • Feedback ninja Rare
  • Konversationsstartare
  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Skrivmaskin Rare

Recent Badges

17

Anseendepoäng

  1. yoda

    Studentliv

    Alltså ni som har dem på er, typ skäms ni inte? xD
  2. Du behöver combined operations, dvs Arma 2 + Operation arrowhead
  3. Har spelat flera timmar med modden, fixat bil 2 gånger(spelar med ett gäng på ca 10 pers), och ligger just nu i ett dike och svälter/törstar ihjäl med en m16 dot sight haha
  4. Själv så tycker jag det är bra med realism spel i WW2, för att man slipper den hela super-avancerad tekniken som finns idag, dvs värmekameror, målsökande missiler osv.. gör så att man kan ha en realistisk krigs-simulator som är mer beroende på skicklighet än på vem som kan få lock på fiendens plan först.
  5. Hur säger jag emot mig sj? Att folk röker bryr jag mig inte om, dock så stör jag mig mycket mer på än folk som förstorar brösten.. Dock så ger jag blanka fan i båda, orkar inte säga åt någon att göra det eller att inte göra det. Känns som alla säger att det är fel att förstora brösten för att man ska vara nöjd med hur man är som man är född och att det är fel att vilja något annat, dock så brukar samma personer starkt stödja HBT personer som i sin tur handlar om i stort sätt samma sak.. Passiv rökning orkar jag inte bry mig om, min mamma har rökt i ca 40 år nu så jag har levt på passiv rök igenom mitt liv, dock då jag flyttar ut så kommer ingen få röka hemma hos mig.
  6. Låt folk göra vad dem vill med deras kropp.. Värre att röka imo.
  7. det ska föreställa New York? antar att man hör att det tutas 24-7 där
  8. Ett tips, skylta inte med det. Folk skräms bort så fort någon är lite annorlunda. folk kommer säkert märka att du är lite annorlunda, men så länge de inte får veta att du har någon diagnos så. Men annars är det att inte tänka på det speciellt låtsas som att du aldrig fick reda på det så kommer det aldrig vara ett hinder för dig
  9. Eh.. slaffar spelet när jag har tid och spelar det sedan efter åt? Vad kan man möjligtvis göra för att förbereda sig liksom.. inte direkt som att man måste samla på sig proviant för att överleva skiten direkt..
  10. yoda

    Skoltråden

    Alla kärnämnen, dvs naturkunskap A måste även ha G i, även samhällskunskap A och idrott A(?)
  11. yoda

    Steam [Valve]

    De använder dock rouble, dock så tycker jag att det är bra att dem använder euro för att priserna är lägre då priset på Euro går ner (tackar grekland!)
  12. Vad gulliga alla är <3

  13. Bara så ni vet så hette han Kim Jong Il (Det är ett L på slutet)
×
×
  • Create New...