Jump to content

Kebab

Medlem
  • Inlägg

    17 918
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    402

Kebab prisades 1 april

Kebab hade flest gillade inlägg!

1 följare

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://www.last.fm/user/aante

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Linköping
  • Intressen
    HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR
    GLASS GLASS GLASS
    GLASS GLASS GLASS
    GLASS GLASS GLASS
    GLASS GLASS GLASS
    GLASS GLASS GLASS
    GLASS GLASS GLASS

Profilbesökare

74 561 profilvisningar

Kebab's Achievements

Mentor

Mentor (14/14)

  • Dedikerad Rare
  • Week One Done
  • One Year In
  • One Month Later
  • Skrivduglig

Recent Badges

3,8k

Anseendepoäng

  1. Kört en hel del spinning under vintern. Är för det mesta minst 20 år yngre än alla andra i salen, men klientelet till trots ska man inte skoja bort att spinning kan vara sinnessjukt jobbigt alltså. Men roligt är det inte 😅 En annan positiv sak är att jag får umgås lite mer med min pappa som också kör vissa av passen. Som den pensionär han är kommer han en timme före start och paxar varsin cykel åt oss 🥹
  2. 19. När jag som vinnare av vår första Betapet-turnering åkte ut i första matchen i turnering nr 2 (mot foo tror jag)
  3. Blev med Nintendo Switch i mellandagarna och har spelat mycket Super Mario Oddyssey sedan dess!
  4. Dagen började fint med att sambon var i stallet och jag rastade ena katten. Är nu hos svärföräldrarna och äter mig duktigt mätt. Firar med min familj imorgon. God jul!
  5. GOD JUL önskar GTAsajtens modcrew!

  6. https://www.moviezine.se/nyheter/kronika-moralpanik-men-foraldrarna-spelade-gta-utan-att-bli-mordare ”När det kommer till GTA har det ofta varit konservativa politiker från högerkanten som varit de som gapat och varit mest fanatiska motståndare. Sedan släppet av trailern till sexan har en rad högertokar redan varit igång och svingat i sociala medier om att spelserien blivit för ”woke” för att man har en kvinnlig protagonist. Samma röster gnäller även för att det någonstans på nätets mörkaste vrår går något rykte om att denna kvinnliga protagonist även är en transperson - vilket får högertomtarna att gå bananas.” Replik, @knurra?
  7. Jag ska försöka ge ett seriöst svar på frågan, men känner att jag är lite rostig när det kommer till wokeness, så skulle jag kunna få exempel på vad som skulle klassas som 1 på skalan, respektive 5 och 10? Behöver inte vara exempel från datorspel (men gärna).
  8. Själv är jag lite kluven då jag inte äger någon plattform som kommer kunna hantera spelet. Har ju alltid spelat på PC, men när GTA V släpptes köpte jag det först till Xbox 360 och lånade en kompis konsol. Känns ändå som att detta spel skulle kunna få mig att skaffa ett Playstation 5, för jag tror inte det är ekonomiskt försvarbart att skaffa en ny dator med tanke på hur lite jag skulle använda den. Snacka om att tiderna har förändrats.
  9. Vore härligt! Känns lite som en lågoddsare faktiskt, tänker att Rockstar - i vart fall i storyn - gillar att skicka iväg spelaren på en exkursion. På rak arm kommer jag på att det skett i SA, GTA V och RDR 2.
  10. Just färgsättningen tror jag du övertänker lite, för även om det säkert är en flirt med VC så representerar ju dessa färger Miami även i nutid. En bildsökning på ”Miami colors” styrker detta. Hade inte sett ryktet om att det skulle kunna utspela sig i två tidsperioder, men det vore ju fantastiskt! Inget spel gör mig så nostalgisk som Vice City 🥹
  11. Fantastiskt, var du förberedd på mängden twerk?
  12. GTASajten ~The Homepage Of The Internet~

×
×
  • Create New...