Jump to content

_ThuuG

Medlem
  • Inlägg

    1 648
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    2

_ThuuG prisades 26 mars 2014

_ThuuG hade flest gillade inlägg!

Om _ThuuG

  • Födelsedag 1992-09-18

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Gotland

Profilbesökare

9 489 profilvisningar

_ThuuG's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Konversationsstartare
  • Väldigt populär Rare

Recent Badges

114

Anseendepoäng

  1. Nyfiken på vad du menar med att en viss livsstil krävs när man bor i Stockholmare. Är själv inflyttad i Stockholm från en mindre ort och tycker inte att någon särskild livsstil krävs, mer än att man kanske får åka tunnelbana ibland. - Jag trivs ok i Stockholm men bor i ett jävla trist område och kommer sannolikt att flytta till Malmö när jag pluggat färdigt om ett år eller så. Systemet är schysst.
  2. Det sa jag inte. Jag ville bara jävlas lite! mvh
  3. En tredjedel av Sveriges landsyta men å andra sidan mindre än en tiondel av Sveriges befolkning.
  4. _ThuuG

    Spotify

    Fick just en ny programvaruuppdatering. Efter att ha installerat den kan jag inte längre gå in på artistsidorna. Får ett artist-error-message-TypeError: Cannot read property 'addClass' of null... Panikuppdatering? Trodde att de testade koden noggrannare än såhär. :$ wäääää d e röva precis när jag skulle lyssna igenom veckans tips-listan som jag för övrigt håller med om är fett go och nice. Hur som helst, är det någon mer som får felet eller är det jag som klickar snett? mvh Gäller Windows-klienten förresten.
  5. Clerks såg jag igårkväll. Roligt blasé svartvit 90-talskomedi. Den fick ett högt imdb-betyg!
  6. _ThuuG

    Fallout 4

    De nya bilderna ser betydligt bättre ut än trailern. Kanske bjuds vi grafiknojiga på lite mer ögongodis än vad som först visades. http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150615/fallout-4-se-massor-av-bilder
  7. _ThuuG

    Fallout 4

    Håller egentligen med, men med tanke på hur andra spel ser ut idag hade man kanske väntat sig lite mer.. Hur som helst blir det nog fett, spelade nyligen igenom FO3 på riktigt för första gången. Tokmys!!!!
  8. Den här videon har en trist bakgrundshistoria men är i sig ett fantastiskt konstverk...
  9. Jag gissade att du utgick från det men eftersom du frågade efter exakt vad som ingår tänkte jag att det var lika bra att vara övertydlig. Lådan bör rymma i stort sett vilket nätagg och grafikkort som helst. Nätagget monteras i botten av lådan och lämnar precis lagom med plats på höjden för att montera ett vanligt ATX-moderkort ovanför (hade ju varit skumt annars). På botten av chassit finns gott om tomt utrymme ifall du dessutom skulle ha någon typ av värstingaggregat som är längre än normalt. Om du har världens längsta grafikkort skulle det möjligen kunna hamna i konflikt med burarna i fronten där hårddiskarna monteras, men det tror jag inte att du kommer att få problem med. Dessutom är det väldigt lätt att ta bort/omplacera dessa hårddiskburar för att lämna ännu mer plats åt grafikkortet ifall det på något sätt skulle behövas. Har du upp till tre hårddiskar (exkl. SSD som monteras på en bricka bakom moderkortet) kan det vara värt att ta bort den mittersta buren i vilket fall för att få lite bättre luftflöde. Du ser vilka burar jag menar i bilden som Kebab länkade ovanför. Hur som helst, förutsatt att du inte har några riktigt speciella komponenter som inte en vanlig PC-användare/gamer skulle ha kommer du inte att få några problem av begränsat utrymme.
  10. Du får även alla skruvar/pluggar/distanser osv som krävs för montering av dina delar. Dock ingen skruvmejsel eller liknande så det kan vara schysst att ha en sådan till hands när du ska bygga. Lätt att glömma. Edit: Ett nätaggregat kan du behöva också eftersom chassit verkar säljas både med och utan!
  11. Jag köpte ett Fractal Design Define R5 för ett tag sedan. Byggt för att vara tyst, och det är stort och rymligt. Möjligen lite otympligt om du flyttar burken ofta men om den är tänkt att stå still tycker jag att det är perfekt. Kostade väl runt tusingen, och jag tycker att det var värt det. Schysst möjlighet att dra sladdar bakom plåten som moderkortet monteras över också, men det verkar vara vanligt för lite dyrare chassin. Rekommenderas hur som helst! http://www.webhallen.com/se-sv/datorkomponenter/209715-fractal_design_define_r5-black_pearl
  12. _ThuuG

    Podcasts

    Det låter å andra sidan lite väl militant att ifrågasätta dig för att du lyssnar på AoS. Jag ville mest betona att kritiken inte nödvändigtvis är löjlig i ett bredare perspektiv, men jag förstår att det är irriterande att bli personligen konfronterad på grund av detta.
  13. _ThuuG

    Podcasts

    Det är också väldigt många som gillar FoF, AoS & Värvet. Väldigt många. Det är klart att det finns en skara som inte gillar dem av olika anledningar, exempelvis för att de är vita män. Jag kan absolut förstå att man kan tycka att det är tröttsamt att dessa vita män får ännu mer medieutrymme (även om detta som direkt kritik mot dessa podcasts möjligen är något missriktat), och att man därför kan ogilla nämnda podcasts. Det jag däremot inte förstår är varför du personligen bryr dig om det. Det påverkar väl inte direkt underhållningsvärdet, och jag tror inte att någon kommer att titta snett åt dig om du fortsätter att lyssna på podcasts lika kontroversiella som dem du nämnde i ditt inlägg.
×
×
  • Create New...