Jump to content

D1C3

Medlem
  • Inlägg

    69
  • Blev medlem

  • Senaste online

Om D1C3

  • Födelsedag 1986-07-23

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://

Profilinformation

  • Ort
    Norrtälje
  • Intressen
    Inte mycket

D1C3's Achievements

Nettobidragare

Nettobidragare (5/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Anseendepoäng

  1. D1C3

    GTA?!

    Lirar ibland GTA1 online med någon polare. Har det installerat på min bärbara. Har playstation versionera av GTA1, London och GTA2, ettan och london har ja inte rört på åratal men tvåan brukar ja lira ibland.
  2. De va väll Hare Krishna eller nått sånt? Hmm f*n kommer inte ihåg nått, var så länge sen ja lirade det. Joo en sak kommer jag ihåg, jag var typ 11-12 år. En kille i min klass då installerade GTA1 på en av våra datorer i klassrummet. Jag gick i en ganska liten skola och ibland fick vi sitta kvar i klassrummet under rasterna och göra skolarbeten. Tror ni vi gjorde det eller? Inte!! Sen var det någon som skvallra om det och så fick ens föräldrar ett argt samtal hem från skolan, alla som lirat åkte ju dit. Sen efter det fick ingen stanna inne, inte ens om det ösregna eller om det va snöstorm!! Surt värre, för att dom som inte ens var iblandade blev ju också drabbade!! Hehe :">
  3. Just precis, den på byggarbetsplatsen bakom CJ's garage i SF.
  4. Det brukar finnas en liten rött fält bredvid kranen, vet inte om den finns där hela tiden. Men iaf gå in fältet och tryck på triangel/trekant så hoppar du in i den.
  5. Om du nu blir upptäckt innan du hinner komma igenom "Blast Doors" som porten kallas så finns det ett litet ventalations-schakt som du kan ta dig igenom. Asså som folk säger, den är ju utmärkt på kartan, hur svårt är det egentligen? Peppra bara sönder gallret till schakten å hoppa ner.
  6. Den går att använda, de är ju en helt vanlig kran med en stor järnkula. Rolig om man har snuten efter sej, slunga in kulan i deras bilar!!
  7. Jump and Stoppie!! är en pina, frustrerande värre. Klarade det efter ett ex antal... för många... försök.
  8. Lokal spelhåla där ja bor, fick det en dag före release - 28 oktober
  9. Du menar bike-school. Hmm den finns i LV, utmärkt med ett rött dollartecken som alla andra skolor i spelet. Men du måste väll klara av nått uppdrag och kommit till LV innan du kan bege dig dit, kommer inte ihåg.
  10. Har tröttnat, detta pågrund av att flickvännerna aldrig dyker upp för mig. Hur länge jag än väntar, så dyker dom aldrig upp när dom ska. Hade problem med Millie Perkins eller vad hon nu heter, hon var aldrig hemma. Men hon började ringa till mig istället, när ja befann mig nära hennes hus. Har försökt med samma sak med andra tjejer men inget händer. Har lirat några pastime uppdrag och det har nu gått ca 1 vecka sen jag datat någon. Blir snart frustrerad, hel skumt alltså!! Någon som vet något om detta och har en lösning på det? Det finns säkert någon lösning postad någonstans i detta forum men kan inte hitta nått riktigt svar. Så är tacksam för hjälp.
  11. Hade det problemet förrut. Fast det försvann efter att jag lirat ett tag och kommit vidare i storyn. Fett irriterande!!
  12. Jag tror inte CJ skulle vilja ha en Ballas-keps. Vet faktiskt inte, tror inte att du kan ha en sån keps iaf.
  13. Har fått kommentaren "You smell" av folk på gatan.
  14. Lasern kan tänkas vara dammig, du kan rengöra den själv, men det är inget att rekomendera om försäkringen har gått ut. Brukar vara 2 år på PS2. Och om nu nått händer med lasern eller ditt PS2 så kan det kosta dig. Man kan lämna in dom på lokala spelhandlare för rengöring eller köra en rengöringscd i PS2:an, inte bästa alternativ kanske dom brukar inte vara så bra, men du kan alltid pröva. Sen är det vissa nyare modeller av PS2:an, har hört att version 50004 eller nått sånt har maskinvaruproblem och klarar inte av GTA:SA.
×
×
  • Create New...