Jump to content

Adriian

Medlem
  • Inlägg

    3 719
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    6

Adriian prisades 16 januari 2015

Adriian hade flest gillade inlägg!

Om Adriian

  • Födelsedag 1991-01-15

Kontaktinformation

  • Skype
    Nor_Adde@hotmail.com

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Ulricehamn (Mellan Borås o Jönköping)
  • Intressen
    Fotografering, Musik, Spel, Film och Skidåkning!

Profilbesökare

11 973 profilvisningar

Adriian's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Feedback ninja Rare
  • Väldigt populär Rare

Recent Badges

180

Anseendepoäng

  1. Ja, precis! Tack! Edit: Jag hittade tillslut det första klippet jag letade efter! Bra försök: https://www.youtube.com/watch?v=Z7YCq2fu7Eg
  2. Forumiter! Nu behöver jag er hjälp! Jag ska skriva en artikel om svenska repliker i Hollywood-filmer/serier och har problem med att hitta två scener jag tänker på. Det första klippet jag letar efter har jag sett på youtube för många år sen men hittar det inte längre. Det är nog från en ganska kass amerikansk kriminalserie. Huvudpersonen (förmodligen) ska ringa till en svensk myndighet och låtsas att han kommer från Dagens Nyheter. Han introducerar sig ungefär "Hej, jaug heiter Jan-Olav...". Känns det igen? I det andra klippet har jag för mig att Will Ferrell försöker sig på svenska. Vad jag minns så är det i en sit-com och jag tror han nämner något om björnar. Kan ni hjälpa mig vore det jäääättegulligt!
  3. Hittade inte speciellt många bilder som kan vara roliga för er. Dock måste jag nämna hur kul det var att se gamla skärmdumpar på MSN-kontakter och konversationer. Vilken nostalgikick! xstreem: Jag var knappast någon konstnär heller. En otrolig seriestrip. Förstår om ni fortfarande väntar på fortsättningen. Det måste funnits en tråd om våra rum. Ball kille P15
  4. Adriian

    Final Fantasy

    Nu vet jag inte om... Har själv aldrig testat, men jag har hört en del negativt om det. Säger du att det är bra, och inte är sarkastisk, så är det väl dags att jag skaffar en SNES-emulator!
  5. Adriian

    Final Fantasy

    Nu händer det äntligen! Final Fantasy VII var ett av de första spelen jag köpte till mitt Playstation när det begav sig och är ett av de jag spenderat mest tid med någonsin. Är så fruktansvärt pepp på det här! Hoppas bara att de lyckas fånga känslan av originalet och att gameplayet fungerar på ungefär samma sätt. Jaa ni. Vad ska man säga? Square, ta mina pengar! Ta dem bara!
  6. Fanns det inte en Final Fantasy-tråd? Har för mig att jag startade en för många år sedan. Kan inte hitta den :(

  7. Att jag aldrig kan bli nöjd! Har jag kort hår vill jag spara ut och har jag långt hår vill jag klippa mig. Nu är håret långt och jag har blivit sugen på att klippa mig igen. Har dock ingen aning om vilken frisyr jag vill ha. Hur klipper man sig anno 2015? Såhär klippte jag mig sist (våren 2014). Tyckte det såg helt okej ut men vet inte om jag vill köra på samma frisyr igen.
  8. Hur var det? Bokade min biljett tillslut. Taggar som fan nu!
  9. Ja, det låter som att jag kanske kommer att kunna uppskatta den här plattan! Ska bli spännande att höra var deras sound tar vägen.
  10. Om du inte sett dem tidigare så kan jag försäkra dig om att det blir skoj! Ska med 80% säkerhet se dem i Göteborg på fredag. Hoppas bara att några polare ska komma hit och hänga på. I så fall blir det femte gången jag ser dem /fanboy
  11. Adriian

    Favoritalbum?

    Jag tror många genomgår någon sorts metamorfos när de flyttar till Göteborg. Även jag. Tidigare har jag aldrig direkt kunnat uppskatta Håkan men igår fick jag från ingenstans en enorm lust att ta en långpromenad och lyssna på honom. Valde tack vare ditt inlägg att lyssna på För sent för Edelweiss. Kärlek är ett brev skickat tusen gånger har gått på repeat sedan dess. Den passar sorgligt bra till den sinnesstämning jag så ofta har. Otrolig låt. Och nu längtar jag efter min egna sommarnatt där jag får gå och skräna Tro och tvivel i soluppgången. Men först vill jag bara ha vår med klyschigt Håkan-häng i Slottsskogen. (Bara dårar rusar in är fruktansvärt bra även den)
  12. Adriian

    Festivaler 2015

    Och idag bokade jag biljett till Groezrock i Belgien. En tidig festival (första och andra maj) men förhoppningsvis lär vädret vara hyfsat där nere vid den tiden. Hur som helst så är line-upen helt otrolig! Ska dessutom bila ner vilket lär bli riktigt kul! Det ser ut att bli en riktigt bra festivalsommar!
  13. Adriian

    Festivaler 2015

    Bokade biljett till Way Out West idag! Pepp! Ser mest fram emot Belle and Sebastian och The War on Drugs men har några band kvar att kolla in. Hoppas även att de bokar Mew. Ny platta i vår och spelning på Roskilde så det känns inte som någon omöjlighet!
  14. Adriian

    Årets musik

    Jag har upptäckt ett antal riktigt bra plattor från 2014 bara under tiden som gått sedan jag sammanställde min lista (typiskt). Den här en av de bästa av dem (tillsammans med Hurula, Moose Blood och The Hotelier). Köper en ny vinylspelare imorgon. Har Bengans fått in den här plattan så kommer den få äran att inviga spelaren Edit: Uppdaterade listan.
  15. Adriian

    Klagomuren

    När man går till Pustervik och upptäcker att man tog med dosan med blöta, använda prillor istället för den nya...
×
×
  • Create New...