Jump to content

felshoe

Medlem
  • Inlägg

    5 974
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    77

felshoe prisades 6 mars 2018

felshoe hade flest gillade inlägg!

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://

Profilinformation

  • Kön
    Man

Profilbesökare

24 979 profilvisningar

felshoe's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Konversationsstartare
  • Väldigt populär Rare

Recent Badges

1,2k

Anseendepoäng

  1. Det har väl möjligtvis hjälpt lite under Atlantflygningar, men det har aldrig fungerat under nätter när jag bara ligger sömnlös. I så fall ger Antihistaminer bättre verkan mot de där långa nätterna.
  2. Vad då, har du trott att du ÄR brunhårig? Du och jag har ju typ samma hårfärg och jag har aldrig klassat mig själv som brunhårig.
  3. felshoe

    Klagomuren

    Blev snabbt påmind av min älskade mamma om att jag är skyldig henne och pappa 10K. Där rök den skatteåterbäringen och den tågluffen.
  4. 9K i prel. skatteåterbäring, what's up tågluff i sommar.
  5. felshoe

    Skoltråden

    Rackarns! Det nämner jag inte i den här delen av forumet, men jag tror att jag har skrivit om det i Vardagssnack!
  6. Vi har min farfars brors likadana bälte från hans tid under andra världskriget, till Karlberg, till officersyrket! Han har ingraverat det med namn och vilket år han steg till vilken grad, tror jag. Ska se om jag hittar det! Jäkligt snyggt, men det kommer aldrig bäras.
  7. Mannen. Inget är säkert förrän juni.
  8. Nja. Göran Persson hade långtgående politiska meriter. Löfven hade extremt liten politisk erfarenhet när han tog över partiledarposten; han hade inte ens suttit i riksdagen. Persson tog plats i kammaren redan på 80-talet. Att Persson inte var Socialdemokraternas förstahandsalternativ vet jag ingenting om, men det är väldigt enkelt att förstå att Persson var så mycket mer lämpad för partiledarrollen då, än Löfven var 2012. Löfven har det viktigaste jobbet i Sverige. Att han aldrig ens för en sekund har övervägt att han inte på något sätt över huvud taget är rätt person att leda en hel nation, är skamligt. Fullständigt jävla skamligt. Han kommer förmodligen sitta på tronen fram till valet 2018 med en riksdagsopposition som styr agendan mer än det statsbärande partiet, för att avgå efter en brutal valförlust för S och gå till historien som den minst erfarne, minst politiskt tränade och mest inkapabla statsministern Sverige har genomlidit.
  9. Utan någon politisk erfarenhet på riksdagsnivå kan dock tyckas att han borde ha tackat nej till nomineringen. Han var aldrig gjord för politiken.
  10. AKB är skittråkig och jag tror att hon är nästan lika oförberedd på att axla ansvaret som statsminister som Löfven. Nåja, inte lika oduglig, men i alla fall inte redo. Två och ett halvt år kvar... två och ett halvt år kvar...tvåochetthalvtårkvar
  11. felshoe

    Skoltråden

    Örebro Universitet, någon?
  12. Raka motsatsen till min typiska: vakna halv tre på eftermiddagen, när Kalle Anka är slut öppnar vi julklappar, sedan käkar vi väldigt otypiskt svensk mat med ett glas rött. Sedan är det vilken kväll i veckan som helst. Men jag älskar det.
×
×
  • Create New...