Jump to content

Xazzi

Medlem
  • Inlägg

    1 942
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    4

Xazzi prisades 23 augusti 2022

Xazzi hade flest gillade inlägg!

Om Xazzi

  • Födelsedag 1909-01-01

Profilbesökare

7 841 profilvisningar

Xazzi's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Konversationsstartare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Väldigt populär Rare

Recent Badges

111

Anseendepoäng

  1. Sann humor att ramla in här och läsa de första inläggen man skrev -04, när San Andreas var nära släpp. Hoppas att alla mår fint! 🧡
  2. Gallras någonsin varningar man får? Kan man skicka in en ansökan till mod?

    1. Kebab

      Kebab

      Haha, du kan nog få en gallring om du vill. Själv tycker jag att det är lite charmigt att se tillbaka på sin tid som ung och puckad. 

    2. Xersize

      Xersize

      Jag håller faktiskt med @Kebab. Jag har en varning sen länge tillbaka, från en dispyt med Stell. Ah, good times...

    3. Henkibojj

      Henkibojj

      Varningar är kulturhistoria! :D Visst kan man säkert kliva ned i varningsgrad och för oss finns ju historiken kvar, men att se någons profil och se att den har tre varningar (troligen från 2005-2008) tycker jag bara är status jämfört med någon helt utan :lol:

  3. Dödsförklarar här med siten. Ser bara goda minnen bakåt! Nu på äldre dagar är det inte samma grej att logga in här. Hoppas ni alla har det bra! :):):)

    1. Henkibojj

      Henkibojj

      Förklaringen är alltid att "ingen skriver ju nåt". Nej, och gör de som skriver just detta då? Jag har bumpat trådar i flera månader nu, det är inte många som svarar. :( Det är en kollektiv uppgift att se till att det finns något nytt att läsa nästa gång man går in...

    2. Henkibojj

      Henkibojj

      Du själv har inte skrivit något sedan november 2015, är det då konstigt att inget händer? :confused:

    3. dibel

      dibel

      It aint over til the fat lady sings!

  4. Kan det vara så att du får ladda ner Spotify exe:n och installera på gästkontot? Har för mig att jag gjorde det till en fest.
  5. Har man cash så har man Bra avskalning! Jag hade kört på Kebabs, kanske även lagt till en HD och bytt ut kortet till vanliga 980.
  6. I och med släppet av 980Ti är detta just nu typ det bästa inom burkdatorer: http://www.inet.se/kundvagn/visa/8095681/2015-06-03
  7. EY AGENTEN! VI HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS BRORSAN!

  8. "Det känns ju hur kul som helst! Jag är så glad att de har ändrat sig. Det här är ett steg på vägen för jämställdhet och att man inte ser kvinnokroppen som ett objekt, helt enkelt. Kvinnokroppen finns inte till för män." "Tror du att det kommer komma mer bara bröst, eller mindre nu? "aaa asså.. mm.. Vi får se helt enkelt." Från artikeln: http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasterbottensnytt/medley-backar-bara-brost-tillats --- Jag personligen känner att jag vill besöka en simhall för att simma - inte för att mötas av nakna kvinnobröst. Om kvinnor var tvungna att bära bikini/baddräkt, som på många simhallar - är det kvinnoförtryck? Gör det här Sverige till ett mer jämställt land? Vad skulle krävas för att Sverige ska bli helt jämställt? Enbart män med hormonbrist? Mvh, Vit Kränkt Man som anser att kvinnokampen i Sverige är uppblåst och att energin ska läggas på kvinnor som är utsatta på riktigt, runt om i världen.
  9. Ni är alla kålsupare. Vet längre inte vem jag ska störa mig på.
  10. Xazzi

    Counter-Strike

    Såg den nu, bara för att du skrev så. Sjukt bra match!
  11. Som även Siana länkade: http://www.aworkoutroutine.com/the-beginner-weight-training-workout-routine/ Och kom ihåg: det handlar inte om att GÅ TILL GYMMET. Det handlar om att skapa en bättre livsstil.
  12. 10 år (+en dag) på forumet. Sjukt!

  13. Såg The Grand Budapest Hotel för en tid sedan. Låter man sig sjunka in i filmen är den genialisk. Såg även Dallas Buyers Club, där McConaughey briljer som skådespelare.
  14. Ron Weasley - Rupert Grint! HAHA. blackout. Ta bort denna
  15. Närmar sig två år. Tiden går snabbt. Låt oss hoppas denna profil lever vidare i flera decenium.. :)

×
×
  • Create New...