Jump to content

Saleen

Medlem
  • Inlägg

    3 107
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    1

Saleen prisades 21 oktober 2010

Saleen hade flest gillade inlägg!

Profilinformation

  • Kön
    Hemligt

Profilbesökare

11 157 profilvisningar

Saleen's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Feedback ninja Rare
  • Skrivduglig

Recent Badges

106

Anseendepoäng

  1. Henleys är tumme upp! Har ett par själv från AA, gillar dem rejält. Sedan om du är trött på hoodies kan du tänka på att välja en med polyester i nästa gång (brukar vara ca 20%), det blir lite bättre passform och lite bättre känsla i än en ren bomull.
  2. Första straffen var solklar, ja. Det var Milan misstag att det blev kaos i försvaret som ledde fram till målet. Den andra straffen med, om man följer regelboken till 100%, men det gör ju ingen domare. En del domare skulle blåst, en del inte (pga att bollen inte var i spel bla bla bla osv), och det är väl egentligen det största frågetecknet och den riktiga frågan; om domarnas inkonsekventa dömande. Att domare blåser, när det passar, för saker som att dra i tröjan, skjuta efter blåst signal, när någon tar för lång tid på sig på inkast osv. Regelbrott som inte är en tvåfotare med dobbarna utåt och som de flesta domare, i de flesta situationer, ser som ett milt brott mot regelboken och ofta ser förbi. Dessa situationer leder ju då fram till att man i halvlek och efter matcher diskuterar domarnas beslut mer än fotbollen i sig. Särskilt om dessa avblåsningar leder fram till avgörande mål. Detta är något som jag tror alla Barcelona fotbolls-fans tycker är ett problem. Domare är bara människor, alla gör misstag, och fotbollen ska absolut få fortsätta vara mänsklig. Men gränsen måste dras någonstans och om vi kommit fram till att ett problem existerar så måste det arbetas aktivt för att lösa detta problem till den högsta som grad som går.
  3. Tänkte göra det för första gången i år, känner inte att jag bryr mig för mycket om vilket resultat jag får. Typiskt att jag ska göra det nu när de har lagt in ytterligare teknisk del. Är det så att ORD- och Svenska/Engelska-läsförståelse är delar som man inte riktigt kan plugga till på samma sätt som till exempel matematikdelen, eller? Har ni några goda råd gällande bästa sättet att plugga till en newbie som är lite halvtaskig på matte? (tips om hur man kan plugga till de andra delarna går också bra + generellt gällande provet)
  4. Saleen

    Musiktips

    from the capital where they murder for capital -
  5. http://en.wikipedia.org/wiki/Tongue_splitting
  6. Förlorar han både Cesc och Nasri efter den 15 Augusti så tycker inte jag att man ska gnälla på att det tar tid, utan vara glad över att det skedde en hel del affärer överhuvudtaget. Det känns som att du skulle gnällt på Wenger så länge han inte värvat Sneijder eller Etoo. Han köpte in spelare som ser ut att bli grymt prisvärda (för just nu kan vi inte gå på mer än tidigare erfarenheter kontra priset han gett för dem). Väldigt många tycker han skulle pungat upp det dubbla han gav för Mertesacker, huvudsakligen för att få spelare med Premier League-erfarenhet, vilket gör att priset går upp, eller på grund av att dem varit britter.. your choice.. Detta har dock inte varit särskilt viktigt när Hazard kommit upp på agendan. Säger bara att det är sjukt svårt att avgöra ifall Clichy är en bättre spelare än Santos om 2-3 månader, eller om Mertesacker var en bättre affär än Cahill när man inte sett han spela över en längre tid. De som förlorade mest på Cahill-affären, som inte blev av, är ju Bolton själva. Wenger vet att klubben inte kan vinna spelare i jämförelse med City eller Chelsea som betalar det tredubbla i lön. Styrelsen vet detta, och Kroenke också. RvP och Vermaelen har 2 år kvar på sina kontrakt och alla inom Arsenal vet att klubbens lönepolicys måste ändras på ett eller annat sätt för att dessa två spelare ska stanna och få klubben att växa vidare.
  7. Jag kan inte minnas att du skrivit något positivt om Arsenal tidigare. Sedan att du skriver hur illa Arsenal värvat och hur underbart Barcelona spelade i ett och samma inlägg ger så klart lite dåliga vibbar! MEN - jag tycker inte att vi ska haka upp oss på det utan fokusera på intressantare frågor istället. Shall we? Wenger visste inte till hundra procent ifall han skulle förlora Fabregas och Nasri, eller när. Att han inte köpt någon mittfältare förän Fabregas var i Barcelona gjordes av taktiska skäl. Att på alla sätt och vis försöka få honom att stanna. Skulle han köpt en spelare i början av fönstret så skulle Fabregas garanterat lämna. Sedan är inte Wenger bara en fotbollstränare, han är en 'businessman' också, något som Arsenal behöver och tar vara på jämfört med ekonominsk oberoende klubbar som Chelsea eller City. Arsene Wenger är speciell och jag förstår att väldigt många inte gillar hans sätt att göra affärer, men han har jämfört med tränare annorlunda premisser att anpassa sig efter. Tror du inte att Wenger ville fixa flera affärer tidigare? Wenger är inte dum. Personligen håller jag med dig, att det bästa vore i fall affärerna gjorts tidigare, men jag känner samtidigt att jag vet på tok för lite vad som pågår bakom stängda dörrar för att kritisera så pass mycket som en del gör. Men du har stenkoll på resten av spelarna? ...
  8. Oväntade inlägg från Fruciante. Hatar på som vanligt mot Arsenal. Håller med vad Flaskan säger - vad förväntar man sig för "ersättare" efter Fabregas? Sneijder? HA!... FM fasoner! Mertesacker då? Är han sämre än Kos, Djourou eller Squirtle? Benayoun kommer vara en truppspelare, inte start XI.
  9. Real Time with Bill Maher kommer bli bättre än NÅGONSIN!
  10. Mycket bättre än Source Code iaf!
  11. Fotbollsspelare som tjänar 1 miljon+ i veckan har råd att gå efter andra faktorer än pengar. Till exemepel har Van Persie sagt att han fått erbjudanden från andra klubbar som han tackat nej till samt Fabregas gick med på en lönesänkning för att kunna gå till Barcelona. Sedan tycker jag inte din jämförelse med programmerare håller. Fotbollsspelare är ju inte riktigt vanliga 9-5 knegare... ----
  12. Saleen

    Festivaler 2011

    Dem spelade här i Norrköping för ett tag sen... Ångrar såhär i efterhand att man inte gick.
×
×
  • Create New...