Jump to content

VickeX

Medlem
  • Inlägg

    9 440
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    37

VickeX prisades 27 mars 2022

VickeX hade flest gillade inlägg!

Om VickeX

  • Födelsedag 1992-03-08

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://www.youtube.com/user/GermanScientistTV

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Örnsköldsvik
  • Intressen
    Spel, Film, TV-Serier, Mediaproduktion m.m!

Profilbesökare

25 785 profilvisningar

VickeX's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Dedikerad Rare
  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Skrivmaskin Rare

Recent Badges

330

Anseendepoäng

  1. Jag tänkte mig självklart internetradio. Min tanke för playlists vore helt enkelt att man fick välja bland låtarna som redan finns på radion. Går ju såklart inte licensera så vansinnigt mycket musik, om de inte gör någon integration. Skulle dock tro att de helst vill göra någon parodi på Spotify, därför känns den möjligheten osannolik. Två uppsättningar musik (bilradio/internetradio) är en intressant tanke. Då folk ändå med konsolerna nu kan streama egen musik känns det inte logiskt att undvika funktionen bara för att folk ska fokusera på ljuddesignen. De skulle kunna hålla på funktionen en bit in i spelet genom att t.ex Lucia nyligen ute från fängelset har en dum telefon utan apps ett tag i början.
  2. Vad önskar ni er för musik i GTA 6, och har ni några speciella förhoppningar om radiokanalerna? En tanke jag får direkt är om det i GTA 6 inte Äntligen vore dags att låta spelarna lyssna på musik utanför bilarna? Låt oss skapa egna spellistor med någon variant av Spotify, eller att bara lyssna på radiokanalerna som dom är via mobilen. De viktigaste kanalerna jag hoppas se återkomma är Flash FM, Fever 105, V-Rock, Radio Espantoso eller motsvarande, Emotion 98.3 och Wave 103. Kan tänka mig vissa av dem är tillbaka men några får nya namn då spelet ändå utspelar sig 40 år (!) efter og Vice City. Ett par låtar jag skulle kunna tänka mig/hade velat se: Ett lite mer obekant alternativ: Fler låtar av Bon Voyage Organisation jag tycker hade passat ink Love Soup och Nocturne 305. I samma stil kanske nåt av L'Imperatice. Gärna något av Parcels
  3. Var ju rykten/läckor väldigt tidigt som pratade om Project Americas och i den stora läckan hette väl en del filer just Americas. I en intervju med nån från Rockstar för ett antal år sedan nämndes att GTA VI / Online lär vara än mer som en pågående tjänst och att världen kan förändras/utvidgas med större uppdateringar. Känns rimligt att någon liten ö från Bahamas eller så är med på något sätt. Om inte som en fast del av kartan man kan flyga till kanske iaf för ett specifikt segment i storyn. Sen lär ju fokuset på Online vara enormt och iom det där om en levande och evolverande värld kan jag lätt tänka mig att Kuba eller fler mindre öar läggst till genom åren efter spelet släppts. Blir spännande att se vad de har planerat!
  4. Oh boy! Spelade in min första reaktion om någon skulle vara intresserad, Pratade även med VaXXoR om våra intryck i en video, och sen analyserade vi trailern scen för scen i en annan video, över en timme blev det. Inte lika minutiöst som på GTAForums och alla streamers med tusentals tittare lyckats hitta, men ändå, kul med zeitgeisten. Sammanfattat är jag väldigt taggad! Dels på spelet i sig, som trots hypen ändå iaf med trailern klart levde upp till förväntningarna och får mig att känna mig bra säker på att det kommer vara precis vad man bör förvänta sig av en uppföljare till GTA 5. Sen självklart även på hela den här tiden vi nu finner oss i... Uppladdningen inför ett nytt GTA-spel. Analyserna och spekulationerna. Mapping-projekten som försiggår... Funderingarna om När kommer nästa dos av screenshots eller nästa trailer. etc. Vice City ser fullständigt underbart ut!
  5. Så taggad. Verkligen på tiden, men "som väntat" innan året är slut. Det var en stark och trolig förhoppning jag hade. Har känt att det dragit ihop sig. Jag tror de siktar på hösten / holiday 2024 och tänker det kan vara rimligt. Räknar med att det kan / lär försenas till våren 2025. Tror inte det finns någon som helst chans det kommer till PS4/Xbone då det som du säger lär vara ytterligare ett år kvar till release. Det ska ju vara nästa generation, och GTA är ett sånt spel folk köper konsoller för så de behöver inte vara oroliga. De kommer tjäna skjortan i längden oavsett. Att hålla tillbaka den mest eftertraktade uppföljaren till världens näst bäst säljande spel genom att utveckla till konsoller som är över 10 år gamla känns befängt. De har väl planerat och lagt grunderna för väldigt länge sedan, men utvecklingen sägs ju ha rebootats några gånger. Har ju säkert varit en del omläggningar med strategi, fokus och struktur efter hur populärt GTA Online blev och så med alla viktiga roller som tackat för sig. Ser så fram emot att få spekulera som en tok nu när man faktiskt kommer ha någonting konkret och officiellt att gå på!
  6. Jag var redan deprimerad, och att se den här respektlösheten Rockstar och Grove St Games haft för den legendariska älskade trilogin hade bara det räckt att gå från eufori till depression. Hoppas Någonting gott kommer ur den här skiten.
  7. Ska komma ihåg att varningen kom från "Hey Arnold på svenska" Inte "myndigheterna", "regeringen" eller alla eniga världsledande vetenskapsmän och läkare. Nej, det kom från han som kallar oss får för att vi följer vetenskapen och sunt förnuft med hjälp av fakta från egna erfarenheter i verkligheten. Han som själv blint förlitar sig på självutnämnda experter på internet som utan någon som helst rimlig backup hittar på och sprider massa goja, samt slumpmässiga idioter som gör konspirationsvideos där saker tas ur kontext eller någon kanske bara sagt fel. Jag själv, och flera omkring mig har haft Covid19 och det är inget att leka med. Jag jobbar på sjukhus och har med egna ögon sett hur illa det tar på så många och vilket jobb alla sköterskor och läkare och terapeuter gör för att rädda stackarna, och att en kylbil hyrdes in för att bårhuset blev överfullt när det var som värst. Om du inte litar på "myndigheterna" och "regeringen", lämna din skärm och ditt tangentbord ett tag, bege dig ut i verkligheten och fråga faktiska människor vad dom själv upplevt. Du kan ju inte mena att alla miljoner arbetarklassmänniskor runtom hela världen med dessa erfarenheter är en del av new world order. Om du säger att vi är trångsynta och ska "öppna våra sinnen för att vi kan ha fel" måste du ju öppna upp själv också för att inse att det kanske är du som har fel ändå. Jag köper att flera regeringar utnyttjar detta för att roffa åt sig mer makt och begränsa folks friheter. Kanske viruset var skapat av människor och kanske till och med medvetet smittat människor i något experiment i Kina (stort KANSKE). Men att alllting skulle vara påhittat för att lura på folk ett vaccin som tar död på folk och därmed minskar världspopulationen? Lägg av. Du är fåret.
  8. Alla är matchade (förutom My Favorite Game då, missade den i credits för YouTube-spelaren var i vägen :P). Så antar jag måste muta alla för att ens kunna höra den, och då är det ju bara ljud i credits. Men har Kebab den är det ju den bästa lösningen, eller om man kan söka rätt på någon av orginalgänget som kanske också sitter på en kopia. Annars vore det ju inte så svårt att bara lägga på musiken igen om ni har egen hosting. Vi har ju tiderna. Ljudeffekterna lär ju inte bli exakt samma, men bättre än inget.
  9. Jag hade lite koll på vilka låtar och vart de var, men du sa ju faktiskt något som gör det hela enklare. Den börjar med "Gå i Solen", sen när brandbilen landar i poolen / Vice City Stunts logon kommer fram är det ett krashljud, glas som splittras och även en katt som mjaoar. Sabotage (Edited / 2005 Remaster) -enligt YouTube (minns att låten stämmer men versionen måste ju vara fel om filmen kom 2003) börjar 0:43 till 02:19. Därefter Fly Away av Lenny Kravitz mellan 2:20-3:10 enligt YT, men förmodligen ända fram tills credits. Ingen mer låt är matchad, så tyvärr vet jag inte vad det var för musik där under eftertexterna.
  10. Jag älskar GTASajten! :D Trevlig valborg allihopa!

    1. Misterwhoopee

      Misterwhoopee

      Japp! Trevlig valborg. Min har varit kolugn, och det känns bara skönt.

  11. Nice! Hittade inte den här på sidan som jag minns jag älskade när det begav sig, och laddade upp på min gamla YT. Tyvärr mutad nu men går ju att lägga på låtarna på nytt om man hostar själv.
  12. Just det. Som Henkibojj var den för mig som bortblåst med vinden sekunden du bytte tillbaka till Giraffen. It's like it never left!
  13. Trodde att jag svarat här men tydligen inte. Själv kör jag fortfarande med stationär dator. Även här åker den på så fort jag kommer hem från jobbet och iom den är uppkopplad till min TV och YouTube etc. har ersatt tablå-TV och jag ofta somnar med något på skärmen stängs den inte förens då jag går till jobbet dagen efteråt. Har fortfarande inte lärt mig surfa "bra" med mobilen... Känns så osmidigt jämfört med mus & tangentbord. Visst funkar det bra att kika om man är ute på vift, speciellt om det finns en bra app för något man använder ofta, t.ex reddit för min del, men annars är det PCn som gäller.
  14. Börjat lite smått med min YT-kanal igen. Känns bra!

    1. Xersize

      Xersize

      Ja men länka då, så jag har något att följa!

    2. Xersize

      Xersize

      Ah, såg länken här på din profil. Som jude stöttar jag dig, din tyska vetenskapsman!

  15. Jag ser fram emot The Last Of Us 2 och även Ghost Of Tsushima. Den senaste gameplay videon av Ghost of Tsushima gjorde mig mer hypad än tidigare då jag bara varit milt intresserad. Såg vissa klaga på att det bara såg ut som Assassins Creed och inte lika unikt som många först trodde, men det är precis det som lockar mig, eftersom att det känns som om Assassin's Creed gått från "Assassin's Creed" till "Brawlers RPG Clan". Kan även hända att jag skaffar mig Cyberpunk 2077 och Halo Infinite om dom lyckas locka mig mer närmare release. Hoppas också innerst att Sony annonserar och släpper Horizon (zero dawn) 2 snart
×
×
  • Create New...