Jump to content

Joe Dirt

Medlem
  • Inlägg

    2 286
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    1

Joe Dirt prisades 9 juli 2011

Joe Dirt hade flest gillade inlägg!

Om Joe Dirt

  • Födelsedag 1992-02-23

Profilbesökare

17 956 profilvisningar

Joe Dirt's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Feedback ninja Rare
  • Skrivduglig

Recent Badges

52

Anseendepoäng

  1. Joe Dirt

    Counter-Strike

    Har rankat supreme, spelat som det i typ 20 matcher nu. Helt jävla galet vad obalanserat skiten är. När jag var DMG-LE så var det lugnt men nu är det fan gaaalet! Antingen möter man Proffs som skulle var Global+++ eller så möter man boostade silvers... Helt otroligt vad rankningssystemet inte fungerar med boosting och liknande.
  2. Joe Dirt

    Counter-Strike

    Jag är bara tvungen att dela med mig hur glad jag blev idag! Sedan tidigare hade jag bara min Huntsman Fade kniv hur länge som helst. Sen på 4 dagar har jag öppnat 2 knivar till! Så grymt nöjd man kan bli! Falchion Case Hardened (MW) : http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/454085742675256551/38C7281C0347A848DF6526E54BE4C032B21B31E6/ Huntsman Fade (FN) : http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/454085742675257330/BAC054F409554B4BE3646A329C14EBF2272A7EF6/ Huntsman Urban Masked (FT): http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/454085742675257016/DD1DE5899AFD981EAEC3CACB812C8A22D9E21901/ Nu ska man se om man äntligen kan få sig en Doppler med lite trading!
  3. Varför vill man fortsätta med .gif-typen när man kan använda .webm som jag har upplevt är 10x bättre? Eller är det något jag missat?
  4. Hittade en liten mod som gjorde att du kan nu ställa in fovn lite bättre. Dock ändras den inte i fordon, vilket var varför jag ville ändra den tyvärr xD http://www.pcgamesn.com/grand-theft-auto-v/gta-v-fov-mod-frees-first-person-from-artificial-slider-limits Testad och funkar! En annan sak som jag upptäckte var att mitt spel kraschade hur som helst! Ibland dog grafikkortet och ibland fick jag felmeddelande; err_GFX_D3D_INIT Jag verkar ha fixat detta genom att stänga av TESSILATION. Gjorde inte så jättemycket skillnad på prestandan genom att stänga av den och nu verkar det fungera, om någon annan upplever samma sak så prova detta. Edit: Med andra ord hade det inget med min överklockning att göra
  5. Setat och spelat en bra stund nu. Spelet kraschade stup i kvarten för mig tills jag insåg att det var min överklockning som sög Otroligt roligt och bra optimerat! Över förväntan! Skönt att slippa slitet man hade med GTA IV när det släpptes. En sak som jag stör mig på dock är FOV på first person läget är hemsk. Man ser ingenting och det går inte att ställa in den som man vill. Antingen så har du väldigt lite syn eller lite syn.
  6. Preparing to launch Grand Theft Auto V NU KÖR VI GUBBAR!
  7. Kom precis hem ifrån jobbet. Har köpt hem 4 liter Cola, snacks, öl och snus i mängder, blir nog ett 12 timmars maraton direkt när man kan starta det. Ledig imorgon!
  8. Gjorde det också igår. Fick en påminnelse av Steam att det är sista dagen man får pengar som "tack" när man förhandsbokar i spelet.
  9. Sluta skriv sådär, får ju jättedåligt samvete var inte med meningen.
  10. Uhm... Jag måste ha legat under en sten eller måste lära mig använda google. Trodde dom annonserade det idag (fick mail om det på natten). Sämst källa någonsin jag använder. Förlåt! Inte lätt när man inte är lika aktiv här som man varit tidigare
  11. Som du säger har alltid Rockstar alltid haft lite konstiga easter eggs men man får inte glömma att det ska vara helt omöjligt att hitta en sak som denna. Jag menar, utan några som helst ledtrådar till hur man får fram hemsidan så tror jag chansen är liten. Personen i videon har satt upp ett omöjligt mål bara för att han vet att ingen kommer köra till 100% och dom som gjort det kommer bara bli kallade för trolls på youtube när dom säger att det inte fungerar. Tyvärr så brukar den lilla 3%-gruppen inte få igenom sanningen. Men vi får väl vänta och se. Spelet släpps alldeles strax till PC, då kan vi börja öppna filer och kolla om hemsidan ens existerar
  12. Är nog jättefake... Varför skulle man enbart behöva stå på den platsen för att komma in på hemsidan? Enbart ett försök till views på youtube.
  13. Utav bara ren nyfikenhet, är det kvinnorna som bara känner så eller är sanningen att dom inte har samma plats? Allt jag hör av alla kvinnor runt om mig är att dom enbart säger så för att de får situationen att se värre ut än vad det är. Jag har ifrågasatt flera av kvinnorna som påstår att de har det dåligt men får aldrig något riktigt svar då det inte är baserat på någonting. Att män enbart anställer män, det är ren bullshit. Att kvinnor är mindre värda är inte sant, alla på min arbetsplats (7 kvinnor) har högre lön än mig, den enda mannen. Jag står inte på någon sida, enbart för att jag vet att vi inte lever i en perfekt värld och det kommer finnas olikheter vart vi än vrider och vänder på oss. Men så som jag har uppfattat allt från erfarenhet och inte enligt statistik/någon artikel någonstans så tycker inte jag det är någon skillnad på könen.
  14. Jag vill klaga på att vi inte har några män på min arbetsplats, vi är 7 kvinnor och en man (jag) som arbetar på arbetsplatsen. Vi har inga som söker till oss och vill klaga på alla män som inte kommer hit. Har pratat med ett flertal män men ingen känner att jobbet passar dom.
×
×
  • Create New...