Jump to content

Matteus

Medlem
  • Inlägg

    3 212
  • Blev medlem

  • Senaste online

Om Matteus

  • Födelsedag 1989-07-28

Kontaktinformation

  • Skype
    Mattersky@hotmail.com

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Laxeby, en liten by på Öland men som fyller sitt syfte till fullo
  • Intressen
    Tv-spel, grötboll och tjejer, babes, girls, hotties och kanske en och annan söt pojke också.

Profilbesökare

3 679 profilvisningar

Matteus's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Skrivmaskin Rare
  • Konversationsstartare
  • Feedback ninja Rare

Recent Badges

1

Anseendepoäng

  1. Är det någon mer än jag som tycker att Bleach (mangan) har blivit så förjävligt dålig? Vill inte avslöja för mycket då animen fortfarande ligger långt efter men om det inte händer något snart så slutar jag helt enkelt läsa den. Naruto däremot är mer spännande nu än på väldigt länge, älskar verkligen när man får veta mer om historien runt hela ninja-världen.
  2. Om du ska skriva in dig på en körskola behöver fylla i en blankett för ansökan om körkortstillstånd, och en hälsodeklaration där du har gjort ett syntest. Hos vissa körskolor kan du göra syntestet direkt hos dom, annars är det bara att göra det hos valfri optiker. Blanketten om körkortstillståndet kan du fylla i direkt från nätet.
  3. Matteus

    ÖL!

    Verkligen, flaskan ser ut som något dom enbart skulle kränga på någon raggar-träff i Målilla eller något i den stilen.
  4. Matteus

    Subway

    Någon som provat nya Chicken Pizziola? Ser (såklart) oerhört god ut på reklamen.
  5. Matteus

    ÖL!

    Där säger jag faktiskt emot. Just Kung tycker jag är en underskattad öl och som man får till ett jäkligt bra pris. Ett liter-pris på 21,90 är inte lätt att slå, så Kung är nästan alltid den öl jag kör på när det vankas fest. Fast först köper man givetvis ett par riktigt goda öl, t.ex. Budweiser, Staropramen eller Stella Artois. Men sen när smaken börjar försvinna efter 3-4st så är det lika bra att köra på billig lättdrucken öl resten förfesten.
  6. Matteus

    ÖL!

    Den drack jag i somras, vill minnas att jag verkligen hatade den. Drack två-tre klunkar och gav sen bort den, och han ajg gav den till ville inte ha den heller
  7. Matteus

    ÖL!

    Karlovačko är ett riktigt gott kroatiskt öl. Väldigt törstsläckande och lättdrucken. Finns på systembolaget i 0,5L flaskor men kostar där 17kr. Smakade det första gången när morsan varit i Tyskland och shoppat, och där går en hel låda med 20 flaskor på ca 55 svenska kronor Annars är Stella Artois en stark favorit
  8. Ja, det är väl mer eller mindre så man har förstått. Jag fick tanken från att både åtskilliga vänner till mig och flera filmkritiker man hört uttalar hela titeln med svensk betoning. Schindler's som uttalas likadant då det är ett namn, men List uttalas som svenska. Det är i vilket fall en riktigt bra film.
  9. När vi svenskar uttalar filmtiteln "Schindler's List", uttalar vi den på engelska d.v.s. Schindler's List (Schindlers Lista) eller uttalar vi den på svenska d.v.s Schindler's List (List = Intelligens, finurlighet)?
  10. Hm, om filmen är bra överlag är ju det givetvis det bästa. Men låt oss säga såhär då; filmen ska helst vara riktigt läskig och tillräckligt bra för att du ska orka att se klart den. Och för er andra 'skräck-freaks' kan jag tipsa om den kommande filmen Paranormal Activity. Den senaste av alla filmer som velat kopiera Blair Witch Project, men denna ser på förhand riktigt creepy ut.
  11. För att citera Fredrik Segemyhr; "Jag är inte arbetslös, jag är mellan två jobb!". Har för nuvarande pengar så jag klarar mig men vill ha någonting att göra. Satt arbetslös hela förra vintern och degade. Men när de senaste prognoserna visar att arbetslösheten ska nå sin kulmen år 2011 så bådar det ju verkligen inte gott. Har planer på att söka till högskola vilket mycket väl kan bli till nästa år, om jag inte hittar något arbete tills dess.
  12. Matteus

    Uncharted 2

    Kommer garanterat bli ett köp, var verkligen förtjust i ettan. Får se om det blir på releasen dock.
  13. Wazzup bitches?! Nu börjar det ju tragiskt nog röra sig mot hösten, på gott och ont, och med detta innebär det ju självklart att det kommer bli en hel del film-tittande. Därför undrar jag om det är några som har några bra tips på riktigt, riktigt sköna skräckrullar? Jag och mina vänner är väldigt förtjusta i denna genre och har sett mängder med skräckisar nu de senaste åren. Några av mina favoriter som jag kan nämna nu på rak arm är; REC White Noise Instängd
  14. Matteus

    Musiktips

    Bowling For Soup - Highschool Never Ends Snacka om skön och ösig låt! Grym helt enkelt!
  15. Matteus

    Playstation 3

    Låter jäkligt intressant det där! Kommer sannerligen bli något som jag lär använda också!
×
×
  • Create New...