Jump to content

GTA_Erik

Medlem
  • Inlägg

    731
  • Blev medlem

  • Senaste online

Om GTA_Erik

  • Födelsedag 1991-04-11

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige
  • Intressen
    Tennis, piano.

GTA_Erik's Achievements

Kan sin daimstrut

Kan sin daimstrut (8/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Skrivmaskin Rare
  • Konversationsstartare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Anseendepoäng

  1. Hej! Varje gång jag försöker öppna den här datorn så börjar datorn söka (en ficklampa kommer upp). Lite störande att behöva använda genvägar till hårddiskarna, och att komma åt cd- och dvdläsaren. Efter en lång stund kommer till slut allting fram, men det tar som sagt en ganska lång stund. Tack på förhand!
  2. Vegas verkar bra, ska ju bara använda programmet i någon vecka. Tack för svar!!
  3. Någon som kan tipsa om ett gratis och enkelt videoredigeringsprogram? Gör ett skolarbete, och movie maker känns lite begränsat... Tack på förhand!
  4. ZModeler borde väl funka... Ingen som använder version 1 längre?
  5. Tack för hjälpen, tror det klarnade lite.
  6. Tack! Tror du att du kan förklara lite tydligare vad du gör i början? Att (g(x)) = 3x+m fattar jag, men vart ifrån får du 5:an?
  7. Kommer också med ett matteproblem: Låt f(x) = 5x+4 och g(x) = 3x+m. För vilket värde på m är f(g(x)) = g(f(x))? Funktioner har jag lite koll på, men detta var knepigt...
  8. Pelle Svanslös är väl, som många andra historier involverande djur som pratar, ett sätt att förmedla en historia, då många episoder kan vara hämtade från det verkliga livet. Pelle Svanslös kan säkert många känna igen sig i, han har en defekt som får honom att bli retad av de andra katterna, och målet för många i sina liv är att inte sticka ut, utan hellre vara en i mängden. Maja Gräddnos är också en typisk karaktär, en vacker katt som många, också vår käre vän Pelle suktar efter. Har ni aldrig sett en snygg tjej och varit i samma situation som Pelle, haft dåligt självförtroende o.s.v...? Pelle Svanslös är en berättelse om livet, eller snarare en mer lätttillgänlig historia för barn, då säkert fler barn vill läsa om en katt än en förvrrad Raskolnikov i Brott och Straff.
  9. Hej! Jag har ett problem, ibland när jag ska spela upp en videofil syns ingenting. Det enda som syns är en "ljusare" kvadrat där bilden skulle varit. Ljudet funkar utmärkt, någon som kan hjälpa?
  10. Fick för någon dag sedan reda på att jag preliminärt kommit in på Rymdgymnasiet i Kiruna. Intagningspoängen låg på 260 och det finns 32 platser. Fast jag kommer nog ändå inte gå där, yckte det var coolt att söka iallafall.
  11. Tjena! Jag behöver hjälp med att hosta på Battle.net. Jag använder Sygate Personal Firewall Pro och har ändrat allt som dem säger på blizzard.com. Men det funkar inte, är det något annat som kan vara fel?
  12. Kommer ihåg när jag reggade mig här, hade spanat in sajten ett tag och tyckte den var schysst. Eller schysst, snarare den mest häftiga och kompletta sidan jag då sett. Gemenskapen på forumet var nice och alla etablerade gamla medlemmar som tryckte ner de nya.... Dem flesta vet nog inte vem jag är, eller känner igen mig, eftersom jag mest har hängt i moddingforumet och att jag inte postat så mycket heller, men jag såg det mesta som hände på forumet. Det jag kommer ihåg mest är bl.a Topp3's depressioner och skribbs lilla utbrott.
  13. Har jag fel eller har inte du gjort en liknande bil förut? Snygg btw.
  14. Varje gång jag laddar ner Flyff så stannar nedladdningen efter cirka 200 mb och det står att nedladdningen är klar. Någon som vet vad det är för fel?
×
×
  • Create New...