Jump to content

Alle090

Medlem
  • Inlägg

    4 046
  • Blev medlem

  • Dagar i topplistan

    5

Alle090 prisades 13 april 2020

Alle090 hade flest gillade inlägg!

Om Alle090

  • Födelsedag 2004-08-05

Profilinformation

  • Kön
    Man

Alle090's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Skrivmaskin Rare
  • Konversationsstartare
  • Week One Done

Recent Badges

5

Anseendepoäng

  1. Shit pommes va tyst det var här... Jag som nästan minns ... all... kärlek och aktivitet som fanns här! Te.x saker som "Fuck you alle .mp3"
  2. Nu har det blivit lite fel och jag har av någon anledningen blivit admin för GTAsajten Steam Group. Har vi någon aktiv Admin kvar som ska ha rättigheter? Innan jag tar bort mig själv som admin? Ajuste, rött...
  3. Tycker det är synd att alla är så trångsynt när det kommer till skillnaden mellan hack, grief och fusk. Det är nästan som Vänstern och synen om invandrare... Jag älskar idén att kunna modifiera spelet och låsa upp mer möjligheter, sedan att kunna göra det med andra gör det bara otroligt mycket roligare. Te.x igår mötte jag en hack användare som gav mig det största planet i Sverige färger och oförstörbar, samt alla dörrar öppna. Vi hade roligt med den i flera timmar jag och några rena spelare. En annan hack användare skapade en otroligt rolig hinderbana mid game och vi försökte klara och det gick sisådär Det jag hatar bortom alla förståelse är grief eller fuskare, som bara använder hack för att få en överhand i en tävling eller att bara förstöra för andra. Sådant gör mig arg och sur både på dem och på R* som inte tillåter något typ av admin för online spelen. Funtar själv på att börja använda hack för att kunna se vad som är möjligt.
  4. Why am I here?

    1. Jazz

      Jazz

      varför kan du inte skriva med röd text här???

    2. Kebab
    3. ZcruweN
  5. Windows 8 skulle inte vara ett OS för stationära datorer (vet att dom säger annat i filmen) men för tablets och vissa bärbara. Finns papper med typ kommande surfplattor med Windows 8 som OS. Har hört rykten om att Windows 8 kommer som en update till Windows 7 (i stil som SP och inte en ny version). Direkt efter att IOS och Android började med tablets annonserade M$ att dom också skulle göra ett tablet OS som skulle kunna köras på ARM processorer och med mindre RAM. Håller med dock, lite för jobbigt med nya sättet att styra. Det är som Vista med Media center igång hela tiden. Ett 30 minuters Demo på GUI
  6. Var håller du hus?

  7. Den använde vi, lite stor men fasiken va kul.
  8. 1. Har du stängt av brandväggen i routern då? 2. Pröva att koppla in den bärbara med en vanlig TP-nätverks kabel. Får du även disconnects då? (stäng av den trådlösa antennen när du testar)
  9. Nope, en lite över standard (ifall du ska täcka alla uttag) switch ska passa bra.
  10. Dom har lagt till vissa nya funktioner har jag sett, så som att dimma backgrunden på vissa filmer. Men inget större som man märkt av.
  11. 1. Vad har du för router? 1,5. Logga in på routern och kolla inställningarna (skriv 192.168.0.1(brukar vara, kan vara annorlunda beroende på märke) i adress fältet i din webläsare, logga in och sedan kan du där ifrån ändra diverse saker så som din routers brandvägg). 2. Kan du surfa under/efter dessa disconnect har skett?
  12. Förlåt att jag svarar en fråga med en fråga... Men vem är du?
×
×
  • Create New...