Jump to content

Cortez

Medlem
  • Inlägg

    9 548
  • Blev medlem

  • Senaste online

Om Cortez

  • Födelsedag 1908-04-19

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://

Profilinformation

  • Kön
    Man

Profilbesökare

6 547 profilvisningar

Cortez's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Skrivmaskin Rare
  • Konversationsstartare
  • Week One Done

Recent Badges

2

Anseendepoäng

  1. Snart är det dags att bryta nollan!

  2. Grattis på den stora dagen.

  3. Grattis på din hundraårsdag!

  4. Det fanns ingen anledning att förolämpa mig. Sluta försöka intala dig det för det är en lögn, och du vet det, eller så är du ja, otroligt trög. Du har ingen rätt att förolämpa mig. Ingen har det. Och det var inte jag som drog upp det igen. Dessutom så är du numera inget bättre än någon annan här, du hamnar där bland det andra packet, det där slöddret. Jag föredrar de nya över dig. Men klapp klapp, din pappskalle, det är bra att du ramlar in och gör det hela värre. Du ser tydligen inte varför jag skrev att en viss person inte känner mig. Leta genom posten jag citerade så kan du se om du hittar anledningen om du tittar lite extra. Jag hade inte sett något problem med ditt inlägg om du inte postat att jag inte ska påpeka att du inte känner mig och inte säga åt dig att inte lägga näsan i blöt... och vet du varför? Inga förolämpningar. Hur jävla svårt ska det vara att respektera en annan människa som inte gjort dig något? Det är inte alls svårt, och alla människor ska respekteras så länge de inte gjort dig något. Jag kritiserade inte kickens humorsmak alls. Jag frågade honom om han på renaste allvar postar något som han inte tror kan vara roligt för någon annan. Det var en fråga. Verkar som många här borde lära sig läsförståelse.
  5. Ja, jag håller med dig om att de är mongon. Alla förutom Cortez, det är ju uppenbart att han har rätt.
  6. Därför jag har rätten att försvara mig mot förolämpningar, och jag har verkligen rätten att försvara mig mot falska anklagelser som inte är sanna för fem öre. Ingen vill att folk ska skriva eller säga lögner om en och påstå att det är sanningen. Och faktumet att jag började aldrig med att förolämpa någon här i den här tråden. Alla, och med inga undantag, började med att förolämpa mig före jag förolämpade dom. Så enkelt är det. Det gör mig bättre än alla som förolämpat mig, och det ger mig rätten att slå tillbaka. Visst, jag skulle kunna rapportera dom, men jag har märkt att många här blir inte straffade även om de bryter mot reglerna på forumet så. P-C t.e.x. har väl, vad är det, 7-8 varningar nu och är fortfarande inte bannad. Normalt sett blir man bannad vid 5 varningar. Särbehandling. Jag har även rätten att svara på inlägg som handlar om mig. Så om du inte vill ha ett svar så posta inte då heller.
  7. Haha, kolla på dig. Nu är du där och förolämpar någon igen som inte delar din åsikt. Bravo, bravo. Tack för att du ytterligare en gång bevisar en av mina poänger. Nej, inte ännu i alla fall. Ser du någon skillnad på ditt inlägg och andras? Ja, deras inlägg innehåller en förolämpning emot mig. Ser du avtryckaren?
  8. Jadu, din horunge. Sluta lägga näsan i blöt. Jag är inte slagen. Du vet inget om mig. Och sen verkar du inte veta att det inte var jag som började förolämpa någon i den här diskussionen för du gör ingen efterforskning innan du trycker iväg på dina tangenter, din lilla skitunge. Edit: Tog bort efterblivna då jag är säker på att efterblivna tycker det är förolämpande att jämföras med MAFIA_KING med tanke på hur korkad han är. Men han är egentligen flera mil längre ner på intelligensmätaren när man jämför med en efterbliven. Du kan hålla käften. Du har inget här att göra. Du vet inte hur diskussionen började, så du kan gå och dra något gammalt över dig.
  9. Varför skyller du på mig? Det var Lajnux som fortsatte och förolämpa mig även när jag visat att jag hade rätt, det var Mordos(och Lajnux) som la näsan i blöt och det var du som gillar att gnälla på mig och även du lägga näsan i blöt. Du bidrog själv, så det är inte mig du ska gnälla på. Är det här mitt fel? Nej. Det är Lajnux(först och främst) och det är Mordos fel. Och alla borde veta det vid det här laget. Till och med dom själva, men med deras hjärnkapacitet så är det inte helt säkert. Jag ville inte ha något bråk från första början, skyll på de personerna som provocerade mig. Fan vad skönt. Vi får se hur länge det håller.
×
×
  • Create New...