Jump to content

okka

Medlem
  • Inlägg

    5 964
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    92

okka prisades 17 december 2023

okka hade flest gillade inlägg!

1 följare

Om okka

  • Födelsedag 1989-03-30

Kontaktinformation

  • Skype
    oskolat@hotmail.com

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    ...och stora havet.

Profilbesökare

11 656 profilvisningar

okka's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Dedikerad Rare
  • Skrivduglig
  • Skrivmaskin Rare
  • Skrivkunnig
  • One Month Later

Recent Badges

692

Anseendepoäng

  1. "Dåligt" skulle jag inte säga, bara att det tappade i kvalité. Klart, Men det är klart, The Journey är bitvis min kopp of te, framför allt Shrive & Schultze-dängan! Hur mycket jag gillar kanalerna står förstås också i relation till hur mycket jag gillar de enskilda spelen. Det gäller nog alla här. Vice City och San Andreas släpptes under en period som var karaktärsdanande för mig, inte minst populärkulturellt. Och min skivsamling som den ser ut idag har tydligt influerats på ett sätt som står i proportion till hur mycket jag spelade de spelen, och hur inflytelserika radiokanalerna därför blev. K-Rose lyckades t.ex. egenhändigt vända min uppfattning om country, en genre jag idag håller oerhört högt. IV och V däremot? Mja.
  2. Lol. "[V]edervärdigt, syndigt och går emot naturen" med "olika raser och sexualiteter". "Det är inte Guds vilja." Seriöst? Go fuck yourself. Jag funderar över vilket religiöst samfund han har radikaliserats av, men betvivlar att han är islamist eller tillhörande den kristna högern. Slutsatsen är därför att han antingen är hjärntvättad eller ett internettroll. Men det spelar ingen större roll hur han har hamnat här. Förslag: vi alla slutar svara på det han skriver, så lär han så småningom slå ut sig själv, ledsna eller bli bannad. Tydligt är att han inte bryr sig om vad någon skriver, så varför fortsätter alla att adressera honom? Han nitpickar saker att störa sig på och lyfter dem i sina debila kommentarer som varken hör hit eller dit.
  3. Bra bump! Mina favoriter, flertalet SA, i min bok det mest välkurerade populärkulturella soundtracket någonsin: K-Rose från GTA SA Radio Los Santos från GTA SA K-DST från GTA SA SF UR från GTA SA (omvärderat den vid senare genomspelningar) K-Jah från GTA III (enbart Scientist? Ja tack) Emotion från GTA VC Kvalitén i radiokanaler tappade rejält med GTA IV och i synnerhet GTA V. Finns enstaka låtar här och var, men ingen helgjuten kanal i mitt tycke.
  4. Sån jäkla broken record, du. Inget emot personer med annan åsikt än vad jag har, bara så jäkla oinspirerat och imbecillt att du säger samma sak om och om igen i varje tråd. Tar bort allt som är roligt med forumdiskussioner. I sak spammar du inte, men det läses som spam eftersom du uttrycker samma onyanserade åsikt med liknande ordval om och om igen. Tråkig utveckling av forumet. Visst, dibel tenderar att spamma mer flitigt men han är åtminstone originell! Forza.
  5. Du kanske missförstod mig, jag är bekant med Linux sen tidigare och använder givetvis inte några molntjänster i nuläget trots att jag har en macbook. Jag ämnar byta just eftersom jag föredrar open source, hehe.
  6. Tusen tack! 🖤 Och tack för påminnelsen, glömt skriva här att skivan nu finns på Spotify: xoxo!
  7. Jösses. Du är farligt djupt ner i konspirationsteorierna du. Lycka till, jag hoppas som sagt att du finner lite glädje i tillvaron! Det kan inte vara lätt att bära på hat, inte heller att känna sig förfördelad på det vis du tycks göra. Och om du fortsätter att posta på det här forumet, håll dig ontopic.
  8. Bra tråd! När min ärvda mac går sönder ska jag börja med Linux. Är än så länge inte dator- eller teknikintresserad nog att byta ut något som fungerar. Men jag gillar inte apple på ett politiskt plan, så ska bli fri från dess bojor när läget presenterar sig Med andra ord skriver jag här när den dagen är kommen. Saludos!
  9. Jag åsyftade din generella attityd i de inlägg du skrivit senaste dygnet, inte din musiksmak. Jösses vad deppad du framstår! Det är nästan två år till release. Och du klagar på att radiokanalerna lär innehålla modern musik, och tycks övertygad om att de INTE kommer innehålla äldre sådan? Du måste ju bli helt utmattad av att lägga energi på sånt här. Klart som korvspad att det kommer finnas radiokanaler du tycker mer eller mindre om. Misstänker att du känt samma i de föregående spelen också. De tenderar att täcka ett relativt brett spektrum.
  10. Jag instämmer, men är inte särskilt orolig. Jag tror att syftet med sociala medier i GTA VI kommer vara att spegla och parodiera, inte att efterhärma densamma funktion sociala medier har i det verkliga samhället. Liksom, om de hade gjort ett sorts meta-TikTok som faktiskt fungerar som TikTok skulle det ju inte vara satir. Vilket det tydligt är menat att vara.
  11. Jag förstår att du säkert har skäl att tycka som du gör. Det är ofta så med förbittrade människor. Du är inte nödvändigtvis förbittrad men det framstår så, det hoppas jag att du är medveten om. Oavsett förstår jag att för dig har feminismen säkert gått för långt. Det är tråkigt att det ska behöva vara så och jag hoppas att du är med om någonting som får dig att se din omvärld annorlunda, i ett mer nyanserat ljus. Jag både hoppas och tror på dig, knulla! Heja! Tillsammans kanske vi kan skapa en lite mindre trångsynt och missunnsam värld. Istället för att låta den här "rafflande" diskussionen ta över tråden, så får du mer än gärna ventilera dina trötta åsikter i den nedanför istället. Men det mesta tycks redan sagt, från båda håll. Ja, kanske inte din befängda idé att "ordningen" återställs om 100-200 år, men den kanske du borde hålla för dig själv framöver. https://www.gtasajten.com/topic/50806-manliga-vs-kvinnliga-huvudkaraktärer-i-gta-spelen/ xoxo
  12. Läckte igår, och tycks vara "dagsfärsk" om jag förstått saken rätt ..! Inte hört något annat iallafall. Inte så mycket att se. Beskrivning utan detaljer här nedanför, markerar för spoiler bara för att: Inte så fasligt spännande material för oss vanliga dödliga, men de sanna nördarna - de som redan byggt upp helt otroligt detaljrika kartor och dyl. utifrån det tidigare läckta materialet - tycker förstås att det här är makalöst intressant.
×
×
  • Create New...