Jump to content

ensure

Medlem
  • Inlägg

    14
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    1

ensure prisades 18 april 2014

ensure hade flest gillade inlägg!

ensure's Achievements

Har potential

Har potential (3/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Feedback ninja Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Anseendepoäng

  1. En dokumentär om havslivet runt Los Santos gjord i GTA 5. Definitivt en av de bättre gta-videorna jag sett!
  2. För dom som undrar om grafik skillnaden la rockstar precis upp denna på deras youtube-kanal. Jämförelse mellan PS3 och PS4. Suget minska väl inte direkt efter den filmen...
  3. Även om jag verkligen gillar VickeX's bild måste jag rösta på VaXXor. Till temat så passar den perfekt!
  4. Jag kommer tyvärr inte kunna bidra med någon bild denna gången. Har mitt PS3 på annan ort och kommer inte att hinna hem. Känns extra surt när det är sista tävlingen samt ett roligt tema. Men ser fortfarande fram emot era bilder!
  5. Min röst går till VickeX. Känns som en bild någon tar upp ur ett brunt kuvert och ger till en utredare i en film
  6. Trodde inte jag skulle hinna fixa bild denna veckan men verkar få tid ändå. Håller med om att det är ett svårt tema men gillar ändå idéen.
  7. Röstade på vaxxor. Bilden känns som tagen från en 70 tals film snarare än nutid. Najs!
  8. Jag är gärna med också! Gillar idéen
  9. Ja fy fan vad taggad man blir! Att kunna glida runt under ytan och leta efter grottor och spana efter hajar i den ubåten känns ju inte helt fel Vet inte om detta bekräftats någonstans men en liten gissning är att hunden Franklin sitter med i bilen kommer vara unik för just Franklin karaktären. Rockstar har ju sagt att karaktärerna kommer ha olika attributes som ska göra att man ska vilja spela med alla och det kan ju vara en av Franklins egenskaper. Samma hund är ju även med i trailer 2 och där tycker jag man kan skymta Franlin i en bil i samma klipp. jag antar att man kan använda hunden i uppdrag för att attackera fiender eller kanske hämta saker. Någon som hört något om detta eller är jag helt ute och cyklar?
  10. Om jag skulle kläcka ur mig: "jag vill inte spela som en kvinna i GTA!", då är jag, enligt dig automatiskt: 1. Sexistisk. 2. Skulle få min manlighet hotad om jag ändå var tvungen att spela som en kvinna. 3. Jag tycker att en kvinna är en "vek och oskuldsfull liten prinsessa", alternativt en "lättklädd primadonna som använder sin sexuella makt för att få sin vilja igenom". 4. Det enda jag bryr mig om när jag spelar alla sorters konsolspel är att jag får spela som en man, och absolut inte en kvinna. "Men penis har dom ju, och det är väll vad som räknas för såna som dig?" Om jag ska bortse från din mycket absurda och fördomsfulla resonering som du gör undrar jag vad du egentligen menar med "såna som dig". Nu känner inte jag VaXXoR personligen men det enda han har sagt vad jag förstått (om man bortser från ett omsakligt skämt) i denna tråd är att han hellre spelar med en manlig protagonist än en kvinnlig. Och vad fan är egentligen felet med det? Alla har väl rätt till en egen åsikt? Jag personligen spelare hellre med en medelålders protagonist än en yngre. Är jag då plötsligt emot alla ungdomar enligt ditt resonemang? Och det komiska i det hela är att du skyller på VaXXoR för att han hellre vill spela som en man, för att några rader senare själv skriva: "Jag är exempelvis kvinna, och finner det tilltalande att spela som en sådan". Men då borde du väl fatta varför VaXXoR hellre vill spela som en manlig? Och om alla hade resonerat som du så borde väl även du vara sexistisk i och med ditt uttalande. Eller det gäller kanske bara för män? Fine att du vill ha en kvinnlig protagonist i GTA, det är upp till var och en och jag kan förstå att många kvinnor (och män) som spelar GTA vill ha det. Men att smutskasta alla andra som tycker motsatsen är bara kränkade. Väl mött!
  11. Först och främst måste vi nog klargöra att detta är inte riktiga världen vi pratar om utan detta är GTA. En mycket våldsam och satirisk värld som skiljer sig mycket från verkligheten. Sen vill jag bara säga att jag är precis som Mathias inte strängt emot en kvinnlig karaktär, jag ser bara inte anledningen till varför det skulle bli ett intressantare spel. Och Jazz; jag råkar tyvärr inte ha några homosexuella kompisar, men jag har dock många heterosexuella kompisar och det är ingen av dom som ägnar sig åt horor eller strippklubbar. Likväl är detta något jag vill ägna mig åt när jag spelar GTA, oavsett om jag spelar med en kvinnlig, manlig eller homosexuell karaktär. Förstår du att man då nog faktiskt måste inkludera både gayklubbar och manliga horor (även om detta är inget som homosexuella människor ägnar sig åt i verkligheten) för att det är faktiskt sånt man gör när man spelar GTA. Och tack för välkomnandet Jazz. Jag har faktiskt läst här till och från ända sedan Vice City eran men det är först nu jag blivit medlem.
  12. Herregud vilken larvig diskussion. Bara för att Rockstar har infört tre huvudkaraktärer betyder inte det att man nu kan slänga in vilken karaktär som helst enbart för att få ett "bredare spel". Ska dom då ha två av varje kön i varje åldersgrupp så att alla har något att relatera till? Varför då inte en 80-årig, dement och rullstolsburen tant som huvudprotagonist? Snacka om att ge spelet en ny dimension och hur intressant hade det inte varit att spela som den personen? Speciellt för alla pensionärer där ute som spelar GTA. Ska man tvunget införa en kvinnlig protagonist ska den ju givetvis också ha alla dom typiska utmärkande kvinnliga karaktärsdragen. Vad är annars meningen med en kvinnlig karaktär? Jag tror helt enkelt det blir för svårt med en kvinnlig karaktär som ska gå runt ensam och slå ner fem gängmedlemmar och plocka upp prostituerade och samtidigt få en trovärdig story. Titta bara på hur Rockstar gjorde i TBOGT och GTA IV. Där hade dom med homosexuella karaktärer (tänker främst på Gay Tony respektive Bernie) som båda hade de typiska homosexuella dragen. Jag skulle verkligen inte kunna se någon av dom som en trovärdig protagonist av den enkla anledningen att det är inget man associerar med ett GTA-spel. Jag är i alla fall super taggad över de nya protagonisterna och tycker Rockstar har fått en perfekt blandning!
×
×
  • Create New...