Jump to content

Mordos

Medlem
  • Inlägg

    5 187
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    6

Mordos prisades 2 april 2011

Mordos hade flest gillade inlägg!

Om Mordos

  • Födelsedag 1990-03-01

Profilbesökare

20 615 profilvisningar

Mordos's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Feedback ninja Rare
  • Skrivduglig

Recent Badges

302

Anseendepoäng

  1. Gz. Var är du nuförtiden? 😕

  2. Mordos

    Klagomuren

    Fick kicken från få-timmars mongojobb, arrangerat av Försäkringskassan. Så dålig är jag tydligen. Jag har ingen annanstans att klaga, så det här får duga.
  3. Spenderade 4,5 timmar uppe i norr, kom förbi 2 personer. Då gick jag från NEAF till NWAF genom Devil's Castle. Gick ned till Elektro, då blev det deathmatch. Jag ogillar att verkligen alla är nere vid Elektro. Inte ens sett en person i Cherno, enbart Elektro.
  4. Castlevania: Arkham Creed. Ser inte ut som något nytt, förutom att de får Tolkien att snurra så fort i sin grav att han lär nog snart vara i Kina med storyn.
  5. Mordos

    Skoltråden

    Börjar studera igen snart, mestadels för att läsa upp mina betyg som jag missade i gymnasiet. För det här är viktig information att dela med mig.
  6. Spec Ops: The Line. Väldigt underskattat. Definitivt bara en spiral av feel-bad saker som får en att fundera på saker och ting om krig.
  7. The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) Lite som behöver sägas om filmen som inte redan har blivit sagt. Bakgrund och sådant vet alla. Jag tänker även påpeka att jag inte har läst boken. Jag går på den här, enbart som en film. Jag måste då säga, jag förväntade mig mer. Jag vet att de har en bok att följa, men de delarna som de visade i filmen kändes väldigt tunna. Mycket som händer hela tiden, men det är svårt att hålla sig motiverad att faktiskt bry sig om någon eller om det händer något en av femton karaktärer. Att ha femton karaktärer som alltid klarar sig ur allt utan några riktiga sår eller skador, blir lite tråkigt. Jag är säker på att någon kommer dö senare, i någon av de två filmerna - men det är fortfarande just det. Den här filmen kändes som det var bara en introduktion, den kom ingenstans egentligen. Till och med Lord of the Rings, första filmen hade mer substans än den här. Det kändes mest som om de körde väldigt säkert. Inga risker, enbart för att kunna sälja del 2, och 3. Nu låter det ju som om jag bara klagar på allt, men jag gillade filmen. Jag gillade hur stort allt var, jag gillade karaktärerna som faktiskt spealde roll. Förutom Thorin, men det är ju för att hans sköld har mer personlighet än honom. Jag gillade Bilbo. Det känns som om Bilbo är hur Frodo skulle ha varit i LOTR. Bästa delen i filmen, var , helt klart. Jag gillar när det blir lite saktare och man lär sig mer om karaktärerna än bara slåss från punkt x till punkt y. Men, det är en bra film. Mycket händer hela tiden, bara väldigt lite substans bakom det. Istället för att ge den betyg, så ger jag den en rekommendation.
  8. Mordos

    Klagomuren

    Jag gör min klassiska klagning. Folk som tjatar, "vad vill du ha när du fyller år?"-frågan. När jag har sagt "ingenting" ungefär sjutton gånger på en vecka, då börjar det på att bli en tröttsam fråga. Hin Håle ta dem.
  9. visa skägget annars kommeru inte in

  10. God jul önskar föräldrarnas miserabla hund.
  11. Det är precis det som är det återkommande problemet i HC, och varför bra människor inte spelar det. Det handlar inte om vem som är bättre, kan en specifik map bättre eller liknande, det handlar om vem som råkar titta fel i en millisekund, då en rank 1 singel pappa på 32 vintrar från Tahiti som aldrig har rört en dator förut kan döda någon som Threatty. Men, föredrar du det så är ju det helt okej också. Jag personligen gillar det inte övermycket, men det är okej. Hardcore finns av en anledning, för att spelas. So, all the more power to you.
  12. TTKn blir lägre, vilket betyder att vilken apa som helst som kan sikta det minsta åt rätt håll kan döda elitspelare. Med längre TTK så kan man snabbare se vem som är bättre och vem som är sämre, i och med prioriteringar, snabbhet att sikta headshots, det blir lättare att överleva och flanka i en situation där det finns en bottleneck som hade mer eller mindre gjort vilket rush game som helst att bli en klocka innan ett lag förlorar för de kan inte göra något, osv. Hardcore är mer som COD. Hjärndött utan några taktiker, kan lika gärna bara sätta sig med en USAS i ett hörn och hålla ned knappen för top score i kills.
×
×
  • Create New...