Jump to content

Jaffao

Medlem
  • Inlägg

    68
  • Blev medlem

  • Senaste online

Om Jaffao

  • Födelsedag 1987-09-17

Kontaktinformation

  • Skype
    FDS_General@hotmail.com
  • Hemsida
    http://

Profilinformation

  • Ort
    Västmanland
  • Intressen
    GTA SA :)

Profilbesökare

1 034 profilvisningar

Jaffao's Achievements

Nettobidragare

Nettobidragare (5/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Konversationsstartare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Anseendepoäng

  1. Jaffao

    Hjälp!

    Jag vet inte vad de är för fel, men kan tillägga att de är inte felet att du har det i D.. för de går helt perfekt för mig iaf.
  2. De står Sa handling editor på topicen, så skriver här istället för att göra en helt ny. Jag försöker göra vissa bilar till bra drifting bilar, jag har laddat ner "ultimate drifting" eller vad den hette från en sida, men det blir ändå inte bra, för det går knappt att svänga me bilarna, t.ex göra runda ringar, den vill bara gå rakt fram, och om man handbromsar så svänger den lite, men den vill tillbaka rakt fram direkt igen, alltså jag vill ha en U sväng lätt. Lika när jag kör i höga hastigheter då om man svänger så vrider sig hjulen knappt. Någon som vet vart man ändrar det i handlings filen? med handling editor, jag har testat i flera dagar nu att få det bra men lyckas inte. MVH Eller om någon vet en sida eller topic om vart de står vad allt betyder i Handling editor, vad sakerna gör om man ändrar på dom.
  3. Man kan scrolla så hans text bara syns smartass.
  4. TOPICEN HETER "DAGENS LOL" SÅ HÅLL ER TILL DET OCKSÅ.
  5. Det är bara att trcka på ENTER tills alla är borta sen funkar det, annars om du vill så adda mig på msn så kan ja skicka en grej som löser det fds_general@hotmail.com lätt fixat.
  6. Ok tackar , ja har väntat i ca 5 minuter bara i en sån server, kanske vänta lite längre då, ska testa.
  7. Vadå fråga något som ingen här vet?, hur kunde jag veta det?. Är inte ett forum till för att fråga saker på?. För jag har då inte hittat någon lista på alla medlemar vad dom vet och inte vet?. Jag har inte sagt att alla bara klagar på mig? Jag sa att dom flesta verkar bara bli medlem för att hitta inlägg att klaga på? vad finner du MIG i den meningen?. De var väl ändåså ett dumt förslag? De är väl inte så svårt att förstå att om jag ville bli medlem och fråga där, så hade jag väl gjort det. Alla inlägg som inte har ett SVAR på min fråga är värdelösa. Vad är felet med att fråga en sak på ett forum? Ända jag begärde vad ett svar på min fråga?. Och desutom vill jag inte bli saknad av någon här. Misstag av mig, alla är inte idioter här.
  8. Haha, men kan du läsa och förstå? eller är du helt slut i huvudet? jag orkar inte bli medlem på det forumet, utan jag skriver här, shit. Folk här ju mer dummare än va ja trott här, bäst att avsluta sitt medlemskap här. Idioter hela bunten.
  9. jo, de kan va så segt, men på dom flesta servrar kommer aldrig kartan fram, ingenting. det är bara luft hela tiden och man ser andra spelare,bilar motorcyklar.. alla fordon och så, men ej grafiken eller vad man kan säga.
  10. De här inlägget var det avgörade för mig att det bara verkar finnas sånna som klagar. Och jag visste väl inte då att jag skulle vänta så länge här. Och varför så säker på att jag får svar där inom 15 min?.
  11. Ja, tydligen. I detta forum verkar det ju bara folk som blir medlem bara för att hitta inlägg som dom kan klaga över, shit. Kan inte folk bara svar på frågan eller ge fan i att skriva?. Om ja hade velat bli medlem där, så hade jag väl blivit det.
  12. Orkade inte bli medlem bara för ett inlägg, när jag lika gärna kan skriva här.
  13. Samma problem här, allt kommer upp skit segt på vissa servrar.. dom flesta. och jag har mött fler som har samma problem, och ibland ser jag ingenting, utan bara "luft" och det har inte med bredbandet eller något sånt.
  14. Någon som vill ge mig en länk till camhack till MP ?.. vet att de finns, kom in på ett annat forum som hade en länk, men filen va borta, OCH JA jag har letat. Och om ni ska besvära er att säga att jag inte ska dra upp gamla trådar, skriv inte alls. tacksam för SVAR.
×
×
  • Create New...