Jump to content

Maimstream

Medlem
  • Inlägg

    5 143
  • Blev medlem

  • Dagar i topplistan

    29

Maimstream prisades 3 september 2023

Maimstream hade flest gillade inlägg!

Profilbesökare

17 429 profilvisningar

Maimstream's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Dedikerad Rare
  • Week One Done
  • One Year In
  • One Month Later
  • Konversationsstartare

Recent Badges

757

Anseendepoäng

  1. Det är kanske inte en del av forumets historia (utöver den gången Umberto nämnde det i en av sina serier) att jag har skrivit dikter en gång i tiden. Något jag gärna gör fortfarande men inte lika flitigt. Den största skillnaden från 2010 skulle jag säga ligger i att åtminstone jag nu för tiden anser mig själv ha blivit duktig på det. Här följer en liten samling som jag inofficiellt kallar "regnskuren tystnad" och numrerar för jag är inte duktig på titlar. [1] Jag förutspår ingenting som bedrift och talar om det inför ingen i form av skrift. Skriva avskedsbrev och kanske se det som lite mer. Till dess att det mesta förutspått är gånget bort. Allting oförväntat blir efterlängtat. Det var i form av citat min far sa "Ta vara på den tid kvar snart och allt som innan dess avtar". I mina händer det lilla som jag bar, en tyst plikt där ligger till grunden i din avbild. Jorden buren, jorden bunden. [2] Monolog, följande åren, inövad för telefon Kommunikation mellan ringsignaler och en upptagetton Talan om den jag är inför den som jag en gång var och dör Nu är endast varandet kvar och det är varandet som varar längst (än så länge) men det är inte alltid hur det känns beroende av vad som händer en gång till, igen Talan om den jag är inför [3] Ett skrin med nyckeln inuti. En blind man får inte se snön falla men ändå känna kylan och hur den karvar spår när den rinner ner för kinden som ett verkligen mäktigt ting. Som om det skriver en spådom - En knuten näve förblir tom. En solnedgång varar dagen lång. En vattenkittel visslar vilt fritt utan melodi, högljutt utan frid men mer i form av ett skrik vid åsynen av ett lik. Det återstår att se när den blir färdigskriven och om det är för att du lever än. [4] Jag har andats utav vana oavbrutet i den tid att jag nu förmodar mig komma till slutet som ett citat som försvinner för att lämna ett stearinljus med endast ett flimmer jag vill bli grotesk som ingenting annat likt makaber med min bröstkorg fullt uppvikt stå på scen och blotta mer än bara ben viska i tystnad utan syfte att någon hör fullt medveten om att någon gör En ögonkontakt som återvänder utan något sagt vaknar till liv från spontan till plötsligt instinktiv med en inblick till vad som kan bli funnet hungrigt inuti [5] regnet skar en tystnad, kondens vid annars dimma luften bar lättast en suck utan fukt som annars imma och när det spänner på ytan och flaskskepp hissar segel för att vila på hyllan och när det bränner på bål och röksignaler försvinner för att mingla med moln även när det redan ligger i fickan där det ligger i handen som en gång annat bar oväntat är hur det plötsligt punkterat pustar ut men endast i bön endast i bön berättar jag vad det var jag verkligen sa endast i bön är väntan då jag väntar på ett svar endast i bön berättar jag vad det var jag egentligen sa endast i bön är väntan då jag väntar på ett svar
  2. Från perioden i mitt liv då jag ofta följde med min mor till affären och fick i uppgift att packa kasse under tiden hon skötte betalningen har jag fått en uppskattning för det. Packa kasse, menar jag, inte betala för varor. För det mesta häver jag ner saker i kassar nu för tiden, men en pusslad kasse packad väl nöjer mig alltid hela vägen hem!
  3. Det här är @Siana om jag inte minns fel. Det enda klippet innan är Sagan om de Bannlysta, vilket alla känner igen bara man nämner det. Annars är det bara musik-relaterade saker, typ piano covers av Donkey Kong Country-låtar. Har aldrig använt favorit-listan flitigt, så den har inte mycket att bjuda på.
  4. Hur kan du skriva så här men inte säga till mig om det?
  5. Varför blir videon så gigantisk och hur kan jag göra något åt det? Den är bara ljud så den behöver inte vara så stor. Oavsett: Jag har gått från vad det än var jag gjorde tidigare och för lite mer än ett år sedan började jag istället sampla. Det är lite av en kul hobby att ha.
  6. Sugen på daimstrut när affären är stängd...

    1. dibel

      dibel

      Du skulle haft rabarbens nummer

    2. Henkibojj
    3. Kebab

      Kebab

      Det är gott!

  7. Vad anser GTAsajten om "ostabil" som synonym till "instabil"? Tycker själv att det är okej, det är trots allt med i SAOL. Anledning till undran: Ser ofta många "rätta" människor med uppmaningen "det heter instabil". Svarade en gång till en person att ostabil är ett ord och fick svaret "selfie är också 'ett ord', fortfarande irrelevant".
  8. Hittar inte riktigt knappen för att få Youtube-klipp i inlägget, men den här videon är ju riktigt nostalgisk. https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
  9. Aha. Nä, det har jag inte fått veta någonstans i från. Klickade i fel lösenord några gånger (måste råkat ha någon bokstav fel vid första försöket, därefter försökte jag med resten av lösenorden jag använder) och då fick jag meddelande om att någon (jag, gissade jag) försökte "använda" mitt konto och att lösenordsbyte bör vara på tiden. Sedan blev det inget mer om det förrän i dag när jag försökte logga in. Mitt andra klagomål är fortfarande giltigt. När skedde den här stölden? Edit: Det svarade Siana på.
×
×
  • Create New...