Jump to content

Jazz

Medlem
  • Inlägg

    6 103
  • Blev medlem

  • Dagar i topplistan

    66

Jazz prisades 22 september 2015

Jazz hade flest gillade inlägg!

Om Jazz

  • Födelsedag 1912-05-10

Profilinformation

  • Kön
    Hemligt

Profilbesökare

36 768 profilvisningar

Jazz's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Konversationsstartare
  • Skrivduglig

Recent Badges

1,1k

Anseendepoäng

  1. Det har du rätt i! Det kallas empati, en känsla som den privilegierade vita man du är kan vara värd att känna lite då och då. Att jag inte gör ett skit vet du inget om.
  2. Måste vara oerhört jobbigt att ständigt ha sin politiskt korrekta radar avslagen. Ha fel och missa moraliska poänger överallt, hur orkar e
  3. I så fall gör ju du och dina konservativa högerpopulister, om möjligt, ännu mindre genom att endast tycka synd om de i Paris? Ni som dessutom av någon outgrundling anledning blir arga när någon höjer en röst om att det kanske kan vara en idé att lyfta nyheter från hela världen. Notera att jag aldrig har skrivit att media ska rapportera mindre om Paris och mer om Beirut, det jag har poängterat är att media borde rapportera lika mycket om Beirut som de rapporterar om Paris. Men det är klart, att försöka lyfta blicken och titta ut över världen, inkludera människor och inte bli så jävla kränkt av medmänsklighet verkar ju vara tankesätt som är förbannat svåra att trycka in i en borgarskalle. Tack förresten, jag är stolt medlem av pk-maffian och njuter av folk som stör sig på det. Mmmmmmhhhnngnggg.
  4. Varken jag eller någon annan här har talat om någon tidning som bara uppmärksammar sådant som sker i Europa så där vet jag inte vad du menar, problemet är att världsmedia belyser Europa och västvärlden i mycket högre grad än andra delar av världen trots att, i vår globaliserade värld, Europa är en väldigt liten del av vår tillvaro som i allra högsta grad påverkas av sådant som sker utomlands vare sig det är terrorism eller ekonomi. Speciellt eftersom den grupp som utfört dåden i Paris är densamma som i Beirut, det finns en gemensam nämnare som är intressant utanför Europas gränser och därför är det viktigt att media är med och skildrar den.
  5. Nej, det är i modern och globaliserad tid helt naturligt att fokusera på hela världen och uppmärksamma alla dåd som sker, allt annat är naivt och trångsynt. Att bara uppmärksamma händelser som sker i Europa för att vi delar samma kontinent och för att kunna "utvinna en gemensam strategi" tillhör en förgången tid. En insikt om att världen är större än Europa minskar klyftor och ökar tolerans.
  6. http://feber.se/pryl/art/337842/sennheiser_slpper_ny_version_a/
  7. Jag har en gammal PS1 som ligger på vinden och skräpar... räknas den? Har även en PSP... men den räknas inte va? Nu när jag kom att tänka på det har jag en gammal Macintosh SE från 1987 i lägenheten i Sverige, räknas den? ?? ?
  8. Haha. Jag ville se hur många jag kunde få med mig. ;-)
  9. Är i Kanada och har ändå lyckats få labbarna på två Selma.
  10. Hur blir det för oss offline-spelare? Inget nytt garage va?
  11. http://www.svt.se/nyheter/inrikes/anonym-chatt-skyddar-ej-brottslingar
  12. Meddelandet som skrevs var en svensk översättning av det som skrevs på 4chan innan Oregon-skjutningen, ser det därför inte riktigt som ett skämt utan snarare ett rent hot varför stängningen imo var befogad. Själv pluggar jag som bytis i Kanada för tillfället men till min LU-mail kom beskedet kvällen innan svensk tid. Allt i Lund som var universitetsrelaterat stängdes ner, nationer, AF-borgen, alla institut och så vidare. Det visade sig senare att samma meddelande postats på flera ställen i Sverige varför stängningen upphävdes... tror dock ändå att folk kommer vara ganska olustiga imorgon. Hade varit intressant att se Jodel i Lund nu. Fun fact: Detta var första gången på många hundra år som universitetet stängde en vanlig arbetsdag.
×
×
  • Create New...