Jump to content

Angående Beffo Upload


Hultenius
 Share

Recommended Posts

För några månader sedan gick upload-tjänsten Beffo Upload helt oväntat i graven. GTAsajtens Forum blev hårt drabbat på grund av den starka användningen av Beffo Upload bland våra medlemmar. Mängder av trådmaterial (över 10000 bilder!) försvann och många av våra medlemmar gick miste om viktiga filer. Det riktades också en hel del kritik mot hur nerläggningen sköttes.

För att lösa det hela och maximera antalet glada miner har jag och den tidigare ägaren av Beffo Upload (mer känd som SlewME här på forumet) kommit överens om en lösning.

Lösningen innebär att:

1.
Beffo Upload öppnas tillfälligt i en vecka (fram till nästa fredag, 19/12). Alla som har viktiga filer på Beffo Upload bör
logga in
och ladda ner dessa omedelbart! Detta kan vara er sista chans!

2.
Allt trådmaterial som fanns på Beffo Upload (främst bilder) laddas ner lokalt till GTAsajtens server och så småningom kan nästan alla drabbade inlägg återställas (~90%).

Efter fredagen den 19/12 kommer vi att dra ett streck över hela historien. Alla trådar om Beffo Upload (förutom denna) kommer därför att raderas.

Tråden är låst eftersom vi inte vill ha några ytterligare diskussioner om detta. Eventuella frågor kan skickas till mig via PM.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Gäst
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...