Jump to content

Nytt DLC: San Andreas Flight School


Henkibojj
 Share

Recommended Posts

The San Andreas Flight School Update

actual_1408442011_1260552_0.jpg

GTA Online patch 1.16 är nu släppt och med den kommer ett fett DLC som troligen är det som gjort mig mest exalterad sedan Online Creator släpptes. Paketet heter The San Andreas Flight School Update och introducerar ett antal roliga förändringar för flygdårar som jag:

  • Nytt stuntjetplan vid namn Western Basra. Mycket snabbt, smidigt och tåligt plan som har fördelarna från en Mallard och hastigheten från en P996-Lazer, men utan att för den delen döda motorn när man behöver den som bäst
  • Nytt storplan vid namn Buckingham Mil-Jet. Praktiskt taget en större Shamal/Luxor men med plats för 16 personer.
  • Ny helikopter vid namn Swift, i två utföranden. Även denna är mycket smidig och med rätt hög hastighet
  • Fallskärmsfodral är nu möjliga att köpa i 25 olika utformanden, alla med en varsin nationsflagga. Sverige får sällskap av både Tyskland, Norge, Jamaica, USA och Storbritannien, för att nämna några
  • Till luftakrobatiken introduceras även reservfallskärmar, som nyttjas genom att kasta av sig den första och falla fritt igen tills reservfallskärmen släpps ut.
  • Tillkommer gör även en handfull nya färger på fallskärmarna.
  • En ny bil i Classic Sports-klassen finns nu att köpa. Den heter Invetero Coquette Classic och påminner om sportbilarna från Vice City. Finns som hardtop eller cabriolet.
  • Sist men inte minst introduceras också The San Andreas Flight School med tio nya övningar, bland annat att landa med trasiga motorer eller att kastas ut utan fallskärm, likt Johnny Utah!

Eftersom jag ständigt i GTA-serien alltid använt flygplan och helikoptrar vart jag än ska, blev jag som ett litet barn på julafton med det här paketet. Flygskolans utmaningar var riktigt roliga och jag skaffade guld på alla utom näst sista övningen efter bara några få försök. Trots att jag knappt tyckte att jag spelade så mycket, fick jag över $250.000 för flygskolans tio utmaningar. Om du kan hålla dig från detta ikväll så kommer du kunna få dubbelt så mycket denna helg, eftersom det samtidigt blir ett GTA Online-event med dubbel cash och RP.

På tal om pengar har reglerna för utbetalning nu ändrats. Från och med nu ger alla kontaktjobb dubbelt så mycket pengar för varje gång du spelar. Eller snarare, den summa pengar man får första gången är samma även om du spelar om uppdraget, till skillnad från att halveras såsom det hittills alltid varit.

Och vad pengar beträffar blev jag nyfiken på hur betalningen kring reservfallskärmarna fungerar och hur de används. Det jag kommit fram till i mina undersökningar är att:

- Om du någonsin köpt en reservfallskärm, en enda gång, kommer det alltid finnas en reserv när du hoppar. Det spelar ingen roll om du köpt en fallskärm manuellt i Ammunation, om du plockat upp en ute på klipporna eller om du satt dig i/hoppat ut ur en flygfarkost.

- Däremot är inte reservfallskärm = två separata fallskärmar. Hoppar du en gång och fäller ut, är den och reserven förbrukad tills du får tag på en ny (köpa/hitta/flyga).

- Kostnaden för att köpa en reservfallskärm är exakt 50% av originalpriserna för en ny färg i huvudskärmen.

- Att du köpt både en, två, tre och femton fallskärmsfärger i första skärmen hjälper inte, du måste köpa en reservfärg ändå. Det går heller inte att växla emellan vilken som ska vara primär och sekundär: vill du byta emellan, måste du köpa en ny i vardera klass.

Hursomhelst, jag ser fram emot online-evenemanget i helgen! :) Kanske köper jag mig en flygfarkost till trots allt, jag har redan en Velum och hade inte tänkt köpa något nytt på länge.

  • Gilla 3
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Flygskolan var riktigt skoj, favoriten var nog att hoppa ut utan fallskärm och fånga den i luften.

Första gången jag skulle lira så skickade precis Henkibojj ett PM till mig, så jag svarade på det lite snabbt. När jag sedan kom tillbaka till spelet så insåg jag att fallskärmen dragit iväg mot marken utan mig. Det blev det mest actionfyllda hoppet jag gjort där jag fick tag på fallskärmen väldigt nära marken och lyckades hinna veckla ut den och landa precis i sista sekunderna.

Det var skoj!

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • 3 weeks later...

starta spelet för första gången på flera veckor nu ikväll, glad över att få testa de nya sakerna. Blev väldigt besviken på planet som ser ut som ett äldre stridsplan inte gick att skjuta med.. varför släpper de inte mer sådana flygplan tro? :s :(

Helikoptern va nice, och bilen men inget annat va speciellt kul. stängde spelet efter en 20min tråkigt nog, tror jag e för inställd på att skaffa detta för ps4an i slutet av november istället.

dock inte testat flygskolans nya uppdrag ännu. får se om de sparas till november :P

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...